Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 18:03:05
|
|
|
|
sunny24
|
Jst grem vsako uro 2X, razen ponoči, ko ne grem.
|
|
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 18:14:21
|
|
|
|
keke
|
koliko si pa noseča
|
|
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 18:36:37
|
|
|
|
snikolina
|
Zdravo. Noseča 15 tednov, hodim lulat non stop, ponoči obvezno 1x ali 2x, pa to šele zadnji mesec. Groza. Upam, da hitro preneha. papa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2008 18:40:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 18:41:34
|
|
|
|
kajajaka
|
celo nosečnost sem lulala do 10x na dan in 1-2x na noč. spijem pa res 3 litre vode, kar mi je reševalo ledvice ob zapletih na koncu nosečnosti... Tako, da ti kar veliko pij in lulaj in se ne sekiraj!
|
|
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 18:45:00
|
|
|
|
snikolina
|
Oh, a res????? Pa to je ful utrujajoče!! Čez dan še gre, ponoči pa grem s tako muko; komaj se vstanem. AHHHH
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.7.2008 18:47:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: uriniranje v nosečnosti 26.7.2008 19:37:30
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina Oh, a res????? Pa to je ful utrujajoče!! Čez dan še gre, ponoči pa grem s tako muko; komaj se vstanem. AHHHH Oh ja, se bo treba sprijazniti, da je za lep čas konec z spancem v kosu od večera do jutra. Pravijo da mati narava na tak način bodočo mamico pripravi na nočno vstajanje, ko bo dete ponoči jokalo, ker bo lačno, žejno, ker ga bodo zvijali krčki ipd.
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 19:53:30
|
|
|
|
žanam
|
Na začetku še ni tako hudo; podnevi ni problema, ponoči pa vsaj enkrat. Težje je proti koncu nosečnosti, ko te na wc tišči skozi, takrat je dobro da proti večeru ne piješ preveč, da ti potem ni treba toliko ponoči letat na školjko. LP!
|
|
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 20:36:27
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Res, res. Jaz če grem samo 2X lulat ponoči, je to že neverjetno. Se mi je v zadnjih 2 mesecih menda samo enkrat zgodilo. Se kar podpišem pod tvoj post Flower ...mene dajejo nočni pohodi na wc nonstop...je pa res, da sta oba z glavicama navzdol in da mi obe glavici zelooooo pritiskata na mehur
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 21:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: keke kako pogosto vi hodite na stranišče urinirat.jast namreč usak dan 4-6x noseča sem pa dobrih 15 tednov. Ja in? Jaz nisem noseča, pa grem večkrat, kolikokrat ne vem iz glave, lahko pa jutri štejem, če ti bo kaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 21:52:46
|
|
|
|
Shuka
|
4x na noč / 12 teden
|
|
RE: uriniranje u nosečnosti 26.7.2008 23:08:51
|
|
|
|
ANA_P
|
Jaz sem bila že pred nosečnostjo veliko na WC, spijem že od nekdaj 4 litre vode na dan, pa ponoči sem tudi hodila vsaj enkrat ampak takrat še v spancu. Zdaj grem tudi do 7 x na noč in neštetokrat čez dan. Samo to ni nič, boš videla kakšen postopek je v 38 tednu iz postelje se spravit in priti na WC To so problemi, ko si kot nasedli kit, te pa se moreš tolikokrat vstati ponoči za WC.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?