|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uriniranje u nosečnosti
26.7.2008 17:58:29   
keke
kako pogosto vi hodite na stranišče urinirat.jast namreč usak dan 4-6x noseča sem pa dobrih 15 tednov.

prašati ni greh!!!!!!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uriniranje u nosečnosti
26.7.2008 18:03:05   
sunny24
Jst grem vsako uro 2X, razen ponoči, ko ne grem.

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.7.2008 18:14:21   
keke
koliko si pa noseča

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.7.2008 18:36:37   
snikolina
Zdravo.
Noseča 15 tednov, hodim lulat non stop, ponoči obvezno 1x ali 2x, pa to šele zadnji mesec. Groza. Upam, da hitro preneha.
papa

(odgovor članu keke)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 18:40:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snikolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.7.2008 18:41:34   
kajajaka
celo nosečnost sem lulala do 10x na dan in 1-2x na noč. spijem pa res 3 litre vode, kar mi je reševalo ledvice ob zapletih na koncu nosečnosti...
Tako, da ti kar veliko pij in lulaj in se ne sekiraj!

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.7.2008 18:45:00   
snikolina
Oh, a res????? Pa to je ful utrujajoče!! Čez dan še gre, ponoči pa grem s tako muko; komaj se vstanem.user posted image
AHHHH

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.7.2008 18:47:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: uriniranje v nosečnosti
26.7.2008 19:37:30   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Oh, a res????? Pa to je ful utrujajoče!! Čez dan še gre, ponoči pa grem s tako muko; komaj se vstanem.user posted image
AHHHH

Oh ja, se bo treba sprijazniti, da je za lep čas konec z spancem v kosu od večera do jutra. Pravijo da mati narava na tak način bodočo mamico pripravi na nočno vstajanje, ko bo dete ponoči jokalo, ker bo lačno, žejno, ker ga bodo zvijali krčki ipd.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.7.2008 19:53:30   
žanam
user posted image Na začetku še ni tako hudo; podnevi ni problema, ponoči pa vsaj enkrat. Težje je proti koncu nosečnosti, ko te na wc tišči skozi, takrat je dobro da proti večeru ne piješ preveč, da ti potem ni treba toliko ponoči letat na školjko.
LP!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
26.7.2008 20:36:27   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: flower

Res, res. user posted image Jaz če grem samo 2X lulat ponoči, je to že neverjetno. Se mi je v zadnjih 2 mesecih menda samo enkrat zgodilo. user posted image

Se kar podpišem pod tvoj post Floweruser posted image ...mene dajejo nočni pohodi na wc nonstop...je pa res, da sta oba user posted image user posted image z glavicama navzdol in da mi obe glavici zelooooo pritiskata na mehuruser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.7.2008 21:29:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: keke

kako pogosto vi hodite na stranišče urinirat.jast namreč usak dan 4-6x noseča sem pa dobrih 15 tednov.

Ja in? Jaz nisem noseča, pa grem večkrat, kolikokrat ne vem iz glave, lahko pa jutri štejem, če ti bo kaj pomagalo.

(odgovor članu keke)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.7.2008 21:52:46   
Shuka
4x na noč / 12 tedenuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.7.2008 23:08:51   
ANA_P
Jaz sem bila že pred nosečnostjo veliko na WC, spijem že od nekdaj 4 litre vode na dan, pa ponoči sem tudi hodila vsaj enkrat ampak takrat še v spancu. Zdaj grem tudi do 7 x na noč in neštetokrat čez dan. Samo to ni nič, boš videla kakšen postopek je v 38 tednu iz postelje se spravit in priti na WCuser posted image user posted image  To so problemi, ko si kot nasedli kit, te pa se moreš tolikokrat vstati ponoči za WC.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2008 20:45:44   
blanka1
problem je ce nosiš zelo nizko, ko te na Wc tišči non stop v eno. Cez dan mi ni problem, proti veceru pa malo manj pijem in grem tako ce spim enih 4-5-krat ce ne spim pa tudi do 10-krat. Sedaj sem komaj v 31t kaj se le bo proti kopncu!!!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?