|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   urin
29.4.2008 8:36:01   
jabi babi
dobro jutro
mam eno vprašanje za vas in sicer zanima me,zakaj imam močno rumen urin???ali ma še katera take težave???sem v 8 tednu.hvala za odg.in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: urin
29.4.2008 8:39:24   
Jančika_
Verjetno premalo piješ. Ali pa si pojedla kaj rumenega?

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2008 8:47:54   
jabi babi
ja zadnje dni res bolj malo pijem,ker karkoli zaužijem pobruham,drugač si pa pripravljam sveže stisnjene sokove....mogoče je od tegauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2008 8:57:04   
ANA_P
jaz kljub temu, da popijem 3l tekočine dnevno imam bolj rumen urin kot prej. Sem pa to opazila tudi že čisto na začetku nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4
29.4.2008 8:58:14   
Jančika_
Potem je to zagotovo od tega, ja. Poskušaj piti vodo po požirkih, pa mogoče kakšen rehidracijski napitek, če ga spraviš dol. Želim ti, da te slabost čimprej mine.

Neposredna povezava do sporočila: 5
29.4.2008 10:04:45   
cleopatra
urin je rumene oz. temnejše barve. če je koncentriran, to pomeni, da zaužiješ premalo tekočine.
probaj čim več piti

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.4.2008 10:05:26   
wonderland
Ce veliko pijem je skoraj bel, ce pa kaksen dan pijem manj potem je pa lahko tudi zelo mocne rumene barve.
Nekje sem zadnjic prebrala, da vec kot 1,8 dcl vode naenkrat ni pametno popiti, ker ti telo potem visek vode poslje v urin in hodis non stop lulat, nimas pa ucinka, ki naj bi ti ga voda dala. Torej, fajn je da pijes skozi ves dan po pozirkih, kot da nekajkrat na dan spisej kozarec 3 dc vode.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.4.2008 10:06:27   
jabi babi
janička rr stokrat hvala za pomočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.4.2008 13:09:09   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: cleopatra

urin je rumene oz. temnejše barve. če je koncentriran, to pomeni, da zaužiješ premalo tekočine.
probaj čim več piti

Tako je.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
29.4.2008 14:29:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.4.2008 14:49:53   
*Mateja
Tudi jaz mislim, da popiješ premalo tekočine. Jaz spijem najmanj 2 litra vode na dan, ne da bi se silila, ampak sem sedaj v času nosečnosti non-stop žejna. Ponoči se kdaj pa kdaj zbudim čist dehidrirana, tk da mam še na nočni omarici eno flaško vode, da jo še ponoči pijem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2008 8:23:00   
srki
Tak urin sem imela, če sem premalo pila, pa ne samo v nosečnosti, tudi ko nisem bila. Pa tudi bolj izrazit vonj ima. torej, veliko pij.

(odgovor članu *Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2008 15:47:35   
Nevaeva
Izrazito rumen urin imaš lahko tudi od vitaminskih tablet. Jaz sem opazila bolj rumen urin od Unicap M in Centramed mami.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?