Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 20:34:31
|
|
|
|
Erdbeere
|
najbolj, da se obrneš na Pikec0, al pa da sem narišeš načrt kako zgleda bodoče stanovanje.
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 20:47:20
|
|
|
|
živa
|
Midva sva si z neta potegnila program 3D Home Architect Design Suite Deluxe 8 in risala načrt. Sicer imava pa podoben problem, morava predelati mansardo 9 x 8 m, kar pa je malo prostora, če bi imela npr. 3 otroke. Zdaj imamo enega in smo na knap glede na čudno porazdelitev (za ilustracijo: v kopalnico, kjer ni prostora niti za pralni stroj, hodimo iz kuhinje, stopnišče nam pa zavzema 20 kvadratrov ). Ampak imamo vsaj kje biti. In nekateri se stiskajo v 20 kvadratih, tako da imamo po tej plati luksus. Lp, živa
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 20:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si to vse sama zrišem. Si vzameš nekaj časa in to je to. Lahko pa tudi najameš arhitekta, če imaš denar.
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 21:02:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Živa, iz kje pa sta snela programček? Prek e-mule ali preko kake spletne strani? A je to demo verzija? Karin; po pravici povedano, niti nisem vedela, da se s tem ukvarjajo arhitekti...Jz sem mislila, da so arhitekti bolj za hiše, mostove,...torej za ornk objekte... In ne, nimava preveč denarja, da bi ga arhitektom dajala - so preveč dragi, kolikor mi je znano Verjetno je najbolje da se kar sama s pomočjo posebnih programov lotim "izrisovanja"
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 21:11:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Provi dol potegnit ACAD architectural desktop - izi za uporabo pa tut 3d ti simultano riše. Kje je moj ZS pa veš
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 21:20:04
|
|
|
|
Anonimen
|
In ne, nimava preveč denarja, da bi ga arhitektom dajala - so preveč dragi, kolikor mi je znano Glede na to, koliko kvadratov lahko porabiš za prazen prostor, če rišeš sama, niti ne....
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 21:21:40
|
|
|
|
Marogica
|
Caffee, najprej si s partnerjem napišita na list papirja, kakšne so vajine želje-torej koliko sob, kopalnic... želita, velikosti prostorov in podobono. Nato si poglejta, kje so instalacije v vajinimi mansardi, da si ne naredita nepotrebne stroške. Vajina kvadratura ni majhna, je pa dejstvo, da morata kljub vsemu izkoristiti vsak kvadratni centimeter , saj nekaj izgubita že zaradi poševnih sten. Razmisli, v katerih prostorih se ne boste dosti zadrževali-takšne naredi majhne. Npr. spalnica ni potrebno, da je velika, saj v njej preživimo max. 8 ur od 24. Isto je s kopalnico. V bistvu je potebna samo, da se umiješ in stuširaš. Jaz bi si naredila tudi dvnevno sobo majhno, saj se dandanes ljudje ne zadržujemo več toliko v dvnevni sobi, prej v kakšnem kabinetu oz. otroški sobi, kjer so priključki za internet in TV. Da pa boste lahko povabili celo "staro slovansko zadrugo" 1-2x na leto, se ti pa ne izplača, da je dnevna soba velika. Predvsem ne, če je vaša kvadratura nekje okrog 100m2. Jaz bi si na tvojem mestu tudi omislila "utiliy"-neke vrste shrambo za čistila, pralni stroj in podobne piz..., ki jih ponavadi nimamo kam dati ali pa jih tiščimo v kopalnice, ki so tako ali tako majhne. V glavnem...vzamita si čas in dobro premislita, kakšne so vaše potrebe.
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 21:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Jaz bi si na tvojem mestu tudi omislila "utiliy"-neke vrste shrambo za čistila, pralni stroj in podobne piz..., ki jih ponavadi nimamo kam dati ali pa jih tiščimo v kopalnice, ki so tako ali tako majhne. to je edini in prvi prostor, ki sva ga načrtovala. Pikec0, a ga dobim preko e-mule? Drugač pa hvala, - te bom kontaktirala preko ZS, imam še kup vprašanj
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 12.3.2007 21:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ej pojma nimam - men jih desci dostavljajo
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 13.3.2007 10:08:06
|
|
|
|
živa
|
Caffee, žal ne vem, od kod ga je moj dragi snel. Poskusi na e-mule, če ne mi sporoči, da se bom pozanimala. Lp, živa
|
|
|
|
RE: ureditev/postavitev/opremljanje prostorov 13.3.2007 12:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
sunqeen, super si veš
|
|
|
| Stran: [1] |
Kje z družino živite?lola85 RRKje živite?Hiša (
54%)
Blok (
26%)
V podnajemu (
6%)
Vikend (
1%)
Pri starših/starih starših (
14%)
Število vseh glasov: 125Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!