|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ure "protokola"
12.1.2007 8:56:11   
tassa
Oj!
Spet se oglašam, ker mi nekaj še ni čisto jasno. Kot ste lahko zasledile iz drugih tem, bova imela majhno poroko. Zato me zanima, kdaj (ura) se je pri vas začel poročni dan (na UE, cerkvena in nato v gostišču).

Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ure "protokola"
12.1.2007 9:08:02   
CUKRČEK
midva sva imela civilno ob 13-ih (tako je bil celo dopoldne čas, da se pripravimo brez hitenja), potem smo vmes maširali na kosilo in ob 19-ih smo imeli cerkveno. Zatem ohcet.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2007 10:55:31   
Anonimen
Midva sva civilno imela 14.30 (novembra), cerkveno ob 16 uri in potem v gostilni ob 18 uri. Pred civilno sva se šla slikat, po civilni smo spili šampanc, pojedli par piškotov in kanapejev, po cerkveni isto.

Za ure sva se pa tako odločila, ker sva bila na neki poroki, ki je bila raztegnjena čez cel dan in mi se nismo imeli prav kam dati. Uni so se šli vmes slikat, pa na kosilo,... mi pa smo tam ostali kot eni bluziči...

Lp, jjasna

(odgovor članu tassa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2007 18:17:55   
Anonimen
Civilno ob 15h, cerkveno ob 16h. Med uradom in cerkvijo je bilo ravno dovolj časa. Šampanjčkali smo prvič na civilni (tam so bili res najožji sorodniki, kakšnih 20) drugič pa po cerkvenem delu (širša žlahta, kakonih 80). Za slikanje je bil čas po cerkvenem delu. Mogoče bi priporočila slikanje vmes.
Ob 18h pa pojedina do jutra, ples zabava.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 21:15:54   
koala
Midva vsa imela civilno poroko ob 15, cerkveno ob 15.30.
Je pa res, da je cerkev samo preko ceste.
Za šampanjček in slikanje je bilo dovolj časa, nekaj sva se slikala po civilni poroki, nekaj pa še po cerkveni.
Čago pa smo začeli okoli 17, jedli pa smo prvič okoli 17.30.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2007 11:32:00   
Solero
Midva sva imela civilno ob 17ih, sledilo je slikanje in ob 19ih smo se začeli spravljati k večerji in potem plesu.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2007 23:14:11   
N _ B
Ob 13.00 je prišel po mene na dom.
Civilna ob 14.30
Cerkvena ob 17.00 potem pa direkt na ohcet. Do gostilne smo prišli po 19.00. Nas župnik ni spustil user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tassa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2007 4:36:35   
Ciril
midva sva imela civilno ob 13:30, pol smo kar pred maticnim uradom na Bledu mal zafestal, nakar smo se preselil na pozno kosilo, in zur do jutro....

cerkvene poroke nisva imela, saj so me pri verouku v mladih letih naucili da je bog povsod, torej je tud na maticnem uradu, in ve da sva porocena, zupnik pa (po mojem prepricanju) nima pri moji poroki cist nobene zveze.

lep pozdrav, in lepo poroko zelim

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?