Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ups - muca je ostala na balkonu :-) 10.9.2008 10:00:23
|
|
|
|
honey
|
Včeraj zvečer, ko sem šla spat, sem imela odprta balkonska vrata. Ura je bila pozna in se mi je že malo mudilo spat, ker sem samo še z enim učem gledala in sem enostavno pozabila glavo pomolit na balkon. Pač vrata sem zaprla in šla spat. Ob 5.00 zjutraj pa sem šla na wc in se že uležem nazaj v posteljo vsa zalimana, ko se mi je zdelo, da nekaj praska po balkonskih vratih. Pa že prej se mi je zdelo čudno, kje je naša mačkonka, ker ponavadi spi pri nas v postelji. Ko pa sem slišala tisto praskanje oz. trkanje, mi je bilo takoj jasno - spala je na balkonu No v glavnem, ko sem jo spustila noter, mi je namenila tak jezen poged in tako mi je zamijavkala, da sem se ji začela kar smejat. Ja ni kaj, se zgodi. Danes bom bolj previdna.
|
|
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 10.9.2008 10:03:31
|
|
|
|
Mišni
|
Se zgodi. Meni se je danes zjutraj skoraj, da nisem psice na balkonu zaprte pustila ko sva šla z otrokom od doma. Hvala bogu je še pravi čas zalajala in opozorila nase. No, saj hudega ji ne bi bilo, samo stanovalci bloka najbrž ne bi bili preveč zadovoljni, ker bi celo dopoldne glasno "urejala promet" pod balkonom. Se je pa tašči zgodilo, da je pa njeno psico v garažo (v hiši) zaprla in je tam bila celo noč. Pa sploh ni nič kaj protestirala.
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 10.9.2008 10:17:09
|
|
|
|
nuala
|
Ko sem jaz dobila drugega otroka sem bila nekoliko zmedena in malo preobremenjena. Tako sem enkrat mojo ljubo psico pozabila v gostilni. Šele ko sem jih na parkirišču pakirala v avto sem ugotovila, da mi eden manjka... Po nekaj mesecih sem se navadila šteti do 3 in se to ni več ponavljalo.
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 10.9.2008 11:16:13
|
|
|
|
copka
|
Nas macek tudi rad hodi po lopi, ki je povezana v nadstresek za avtomobile in se nahaja za hiso. On je ponavadi zunaj ponoci in ga ni nihce pogresal. Ko sem pa zjutraj sla v sluzbo, odklenila avto, sem slisala tako mjavkanje, kot bi ga kdo klal. Sem hitro tekla po kljuc, odprla in macek je stekel kolikor je mogel hitro ven, se obrnil in grdo zamjavkal. Moj odgovor je bil: kaj si pa tak firbec in silis vsepovsod. Ga je kar izucilo, sedaj cim vidi, da gremo ven iz lope, hitro pritece.
|
|
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 10.9.2008 11:34:22
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: copka macek je stekel kolikor je mogel hitro ven, se obrnil in grdo zamjavkal. Moj odgovor je bil: kaj si pa tak firbec in silis vsepovsod. Ja, ja, muce so res eni grozni firbci
|
|
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 10.9.2008 11:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sm ga enkrat v omaro zaprla K mi je užgal sm šla odpret, pa je spal notr
|
|
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 10.9.2008 12:55:28
|
|
|
|
smigli
|
Jst sem pa mojga žal že pokojnega mačka odpeljala na strehi od avta. Še dobro, da sem šla počasi in se po nekaj metrih ustavila na križišču. Madona me je skoraj kap, ko je pred šipo zdrsil razjarjen maček. Od takrat naprej je opustil spanje na avtih.
|
|
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 11.9.2008 22:03:55
|
|
|
|
pokica_
|
Moj lubi je tudi 1x našega macota zaprl ven na balkon. Pa je meni že postajalo čudno, kak to, da nihče ne leta po stanovanju, ko je tak divji mačkon; pa ga najdem na balkonu .
|
|
RE: ups - muca je ostala na balkonu :-) 12.9.2008 13:59:25
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey IZVIRNO SPOROČILO: copka macek je stekel kolikor je mogel hitro ven, se obrnil in grdo zamjavkal. Moj odgovor je bil: kaj si pa tak firbec in silis vsepovsod. Ja, ja, muce so res eni grozni firbci Ja, to pa res. Enkrat ko je bil se majcken, se je igral s cebelico. No, in od takrat se ne zanima vec zanjo. Je imel 3-kratno tacko, ker ga je picila. No, saj zgodbic o macjem firbcu je veliko, ene tudi niso tako smesne
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?