|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uprasanje
18.7.2008 8:48:16   
macka22
Glede bolecih ovulacij?user posted image je to mogoce da to traja par dni  in poleg tega se krvavis in te kriz boli do konca konceuuuu
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uprasanje
18.7.2008 8:52:27   
Anonimen
je možno.

(odgovor članu macka22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2008 9:03:40   
macka22
koliko dni pa to traja?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2008 9:04:54   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: macka22

koliko dni pa to traja?

ja to moras pa it povedat kok casa traja..user posted image

(odgovor članu macka22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2008 9:34:35   
macka22
no tako zdej sem klicala dva ginekologa in oba sta povedala drugace,en je rekel da krvavitev ob ovulaciji nesme trajat vec kot dan dva ce je vec naj grem kar na orgenco,drugi pa je rekel da to traja tja do pet dni potem se mora krvavi iscedek ustaviti v nasprotnem primeru pa je treba do zdravnika,verjetno je bolje da ne poklicem nobenega zdravnika vec ker mi bo po vsej verjetnosti napisal napotnico za v krematorij.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2008 9:37:25   
lenika
Kaj pa če si noseča in imaš vgnezditveno kravitev? Je to možno?

(odgovor članu macka22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2008 9:38:56   
Naja30
Jaz sem ta mesec prvič imela pri O manjšo krvavitev, ampak to je bilo samo nekaj kapljic in samo enkrat, ko sem šla na wc. Če bi trajalo dalj časa, bi ziher šla  na urgenco. Lahko je pa kakšno vnetje. Ali pa res vgnezditvena krvavitev.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2008 9:44:45   
lenika
Aja samo še nekaj. Napiše se vprašanje in ne uprašanje. Najprej, ko sem zagledala naslov sem morala odpret temo, da sem ugotovila, da si verjetno mislila vprašanje.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2008 9:52:18   
macka22
no vidis se dobro da sem narobe napisala ce ne nebi odprla te temeuser posted image o tisti krvavitvi ob ugnezditvi pa se nevem kaj dosti mogoce se kaj na to temo prosim?pa se nekaj dobro da sploh kaj prav napisem glede na to da nimam dolgo racunalnika in vsako crko posebej iscem da ne govorim o kaksnih drugih znakih...ej pikice pa ze znam napisatuser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 10:27:30   
lenika
Ne saj ta pripomba je bila dobronamerna in ni bila mišljena kot kritika.
Drugače pa ko v času ovulacije zanosiš, čez nekaj dni sledi vgnezditev oplojenega jajčeca v maternico. Takrat nekatere nosečnice zakrvavijo. Jaz na primer nisem, je pa možno in veliko jih zakrvavi.

(odgovor članu macka22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?