Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 15.11.2008 18:21:01
|
|
|
|
zmajaz
|
Quinny ima več modelov, tako da ne vem, katerega si želiš. Jaz imam Speedija - ta model ne gre popolnoma v vodoraven položaj, tako da športnega dela nisem uporabljala do skoraj 6. meseca starosti. Košare nisem imela - sem kar lupinico MaxiCosi gor namestila. Košara je draga, pa še bolj malo ti pride prav. Kolegica si jo je sposodila, pa mala sploh noče bit not - je veliko bolj zadovoljna, če na voziček namontira kar lupinico. Jaz sem z vozičkom sicer zadovoljna, ker je zelo terenski in lahko greš z njim povsod - še po njivi bi menda šlo. Bi pa, če bi še enkrat kupovala morda raje vzela Quinnyev model XXL Comfort, ker je pri tem vozičku mogoče športni del prilagajati tako, da je otrok obrnjen stran od tebe ali pa proti tebi, kar pri Speediju ni mogoče.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 15.11.2008 18:23:34 >
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 15.11.2008 18:48:36
|
|
|
|
2 Sraki
|
Mal pobrskaj na to temo, je bilo že veliko povedanega. Mi imamo Qunny XL Comfort in košaro, je zadeva v kombinaciji super. Košaro uporabiš tudi kot posteljo do 3M. Sicer pa sem pri nakupu se ravno tako odločala med obema in sem zadovoljna z izbiro. Čeprav so malo dolgočasne barve, Jane ima vsekakor lepše.
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 15.11.2008 19:32:35
|
|
|
|
Kranjcanka
|
mi buzza + dreami. mogoce ni slabo, ce jo imas. sploh rabljene so malo cenejse. februarja se zima sele dobro zacne in marca je bolj mraz kot npr. novembra. Je pa otrocek v kosari otovo bolj zasciten kot v polezanem vozicku. Ce boste veliko zunaj, nekateri grejo ven sele spomladi. Sem pa videla na morju eno mamico z dreami kosaro, je deklica spala v njej namesto v otroski posteljici. Aja mogoce se to, nas poba se je veliko raje kot v kosari vozil v lupinici, ker je bolj pokonci in vidi ven, ne samo navzgor (no, odvisno tudi od dolzine sprehoda, da me ne bo kdo napadal zarad hrbtenice:), smo sli hitro na sportni del, nekateri otrocki so pa radi v vodoravnem polozaju se pri 6m in vec. Lp
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 15.11.2008 22:19:59
|
|
|
|
Čarli08
|
Meni košara ful prav pride. Ga imam kdaj v njej v dnevni sobi, da ni vedno v svoji sobici v posteljici. Pa tudi drugače sem zagovornik košare, posebej za hladne dni. Meni ni bilo škoda dodat še 200 EUR.
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 15.11.2008 22:24:54
|
|
|
|
tičika
|
MI IMAMO JANE je res full dobr, meni osebo boljši od qunny-ja,samo ce mene vprašaš je dobro imeti na obeh košaro, tako poleti kot pozimi
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 16.11.2008 9:32:16
|
|
|
|
Nyah*
|
Tudi mi imamo comforta, ze za drugega , pa kombiniramo z dreami kosaro. Pri prvi sem kupila kosaro, ker je bila zima, pa je otrocek fajn notri zasciten, sedaj pa je mali rojen poleti, pa nam ravno tako pride prav se sedaj, ko je star skoraj 4 mesece, ker na sprehodih lepo zaspi, zasciten pred mrazom in vetrom. Pa seveda, na krajsih dopustih, npr. za kak dan, pride prav tudi za prespat, itak. Skoda, da jo bo kmalu prerasel , ne vem, kako rad se bo vozil v sportnem delu, ceprav imamo zimsko vreco, da ga ne bo zeblo.
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 16.11.2008 16:32:47
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jda Pozdravljeni. Odločam se med nakupom rabljenega vozička. Rok imam marca. Ali potrebujem tudi košaro za novorojenčka zraven ali ne, glede na to da bo že pomlad. Ti jo toplo priporočam. Naš aprilček jo je fajn koristil. Tud za spanje na obiskih in na dopustu!!! Ali se omenjena vozička pri športnem delu data čisto v vodoraven položaj? Pri našem maxi cosi Mura - ja. Za jane in quinnije pa mislim, da ne. Hvala za kakršnokoi informacijo.
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 16.11.2008 16:48:20
|
|
|
|
drugi
|
Iz izkušen ti povem, da je košara potrebna.
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 17.11.2008 12:50:48
|
|
|
|
Lianna
|
Lupinica je namenjena prevažanju otrok v avtu. In ne na sprehodih. Razen če želiš svojemu novorojenčku uničit hrbtenico. Tako, da ja košara JE POTREBNA. Oz. če ti je škoda denarja za košaro kupi voziček, kjer gre naslov v vodoraven položaj in je primeren od rojstva naprej.
|
|
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 17.11.2008 13:23:55
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Lupinica je namenjena prevažanju otrok v avtu. In ne na sprehodih. Razen če želiš svojemu novorojenčku uničit hrbtenico. Tako, da ja košara JE POTREBNA. Oz. če ti je škoda denarja za košaro kupi voziček, kjer gre naslov v vodoraven položaj in je primeren od rojstva naprej. Se strinjam z zgoraj napisanim!!!
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 17.11.2008 13:27:49
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kranjcanka Sem pa videla na morju eno mamico z dreami kosaro, je deklica spala v njej namesto v otroski posteljici. tudi zato je košara zakon. Mi smo ju uporabljali za posteljo na dopustu je not spal kot na sprehodu
|
|
RE: uporabnice quiny- ja ali jane vozička 17.11.2008 13:50:24
|
|
|
|
a.jda
|
Hvala punce. Bomo vzeli v kompletu z lupinico in košaro.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.