Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uporabnice mutsy 4riderja 28.2.2011 21:15:46
|
|
|
|
nusi
|
jaz imam marelo od chiccota že od prej, samo je mutsy tolk bolj udoben in sem se ga navadila tudi naokrog vlačit, tako, da marele sedaj sploh ne uporabljam. Če že, potem predlagam, da si kupiš takšno marelo, da jo boš lahko uporabljala tudi ko bo otrok že večji in se ne bo več toliko vozil v vozičku.
|
|
|
|
RE: uporabnice mutsy 4riderja 1.3.2011 7:23:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja mi smo kupili še marelo, ampak samo zaradi dopustov v kampu, ko je bila tamala stara že leto in pol. Sicer bi tudi tam veliko raje imela tavelikega s seboj, ker je res majka. Aja pa ko je bila tamala pri naših sem jim marelo tam pustila, ker gre tavelik težje v njihov prtljažnik.
|
|
|
|
RE: uporabnice mutsy 4riderja 2.3.2011 14:01:05
|
|
|
|
kat007
|
jaz sem tudi imela marelo, ko je bila nasa punca ze vecja - za na morje pri 2 letih pa se zdaj ko je stara 2,5 h, kadar kam tako greva da vem, da ne bo mogla hodit in jaz je ne nosit (npr na sprevod dedka mraza), drugace pa sploh ne uporabljamo vec vozicka... prej sem bila pa itaq totalno zaljubljena v mutsyja (tud celega razstavit ce je bila sila, samo da je sel z nami).. :D.. najbrz je bilo to zato, ker je moj nergal, kasen drag vozicek sem si izbrala in sem zatrdila, da drugega ne bomo kupovali, pa sem mogla se pol drzat.. mal pa tud iz inata, kar recem, to recem! (marelo sem mela staro 15 let od necakinje)...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.