Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uporaba zamrznjenega mleka 16.2.2011 19:28:11
|
|
|
|
sami0804
|
Ja,lahko.
|
|
|
|
RE: uporaba zamrznjenega mleka 16.2.2011 19:34:31
|
|
|
|
mag3
|
Tudi jaz imam eno vprašanje glede shranjevanja mleka. Namesto prsnih blazinic uporabljam školjke v katerih se zbira mleko. Se ga na dan nabere okrog 100ml. Me zanimam ali ga lahko porabim, kako naj ga shranim, kje naj ga imam med nabiranjem, ali lahko dolivam, če ga imam v hladilniku, ....???????????? Malo morje vprašanj.
|
|
|
|
RE: uporaba zamrznjenega mleka 16.2.2011 19:57:37
|
|
|
|
lipikica
|
lahko dolivaš vendar ohlajeno mleko ohlajenemu..
|
|
|
|
RE: uporaba zamrznjenega mleka 16.2.2011 21:03:22
|
|
|
|
lipikica
|
kako pa odtaljujete mleko? me meni tako smrsi to odtaljeno mleko? prej sem prvič poskusila odtaliti, v vročo vodo sem potunkala plastično posodico z mlekom, je tako praw? ma se mi zdi da je zaradi vroče vode počila plastika kjer sem imela mleko, uporabila ga nisem ker je bila mala sita. ali to odtajeno mleko lahko tudi jutri uporabim?
|
|
|
|
RE: uporaba zamrznjenega mleka 16.2.2011 21:14:19
|
|
|
|
lipikica
|
še to bi vas vpr- kako perete črpalko? po črpanju le spaknete ali praw operete z detergentom?
|
|
|
|
RE: uporaba zamrznjenega mleka 16.2.2011 22:11:42
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz pomivam črpalki v vroči vodi, v katero dam kako kapljico Prila. In potem še fino splaknem pod tekočo vodo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?