Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uporaba svečk gyno-daktarin v nosečnosti 6.9.2007 14:27:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Men jih je g enkrat predpisal in ti povem, da sem se na hitro znebila vnetja. Posvetuj se kako je v nosečnosti s svojim ginekologom.
|
|
|
|
RE: uporaba svečk gyno-daktarin v nosečnosti 6.9.2007 14:50:44
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Tudi meni je moja G. predpisala te svečke. Pa res pomagajo- ko začutim vnetje uporabim to svečko. Tak da ne porabim vse na enkrat, ker mi je drug dan bolje. Aja, za krvavkast izcedek sprašuješ; pri sebi ga nisem opazila. Mislim pa da ti škodit ne more, drugače ti nebi napisala recepta. Saj na navodilih tak piše o nosečnosti in uporabi!
|
|
[Brisano sporočilo] 6.9.2007 15:22:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: uporaba svečk gyno-daktarin v nosečnosti 6.9.2007 15:51:09
|
|
|
|
dmavrel
|
Sem v 22tednu nosečnosti, jutri bo že polnih 23tednov in imam še zadnjo svečko gyno-daktarin, katero bom uporabila danes. Tudi jaz imam večkrat ta vnetja. Od začetka mi je moja g. zmeraj napisala recept za kremo daktarin, ker naj ne bi bile priporočljive svečke na začetku nosečnosti. Na zadnjem pregledu pa mi jih je le napisala, to je bilo 29.8. in takrat sem bila že v 21tednu! Canasten meni sploh ne pomaga, kvečjemu dobim še večje vnetje - po svečkah in po kremi -! Tako, da jaz zmeraj dobim daktarin. Je tudi veliko boljši! Tudi v prvi nosečnosti sem uporabljala te svečke. Sem imela dvakrat vnetje in zmeraj uporabila gyno daktarin. Pa ti lahko povem, da ni bilo nikoli nič narobe. Rodila sem pa tudi zdravega fantka, tako, da to ni nič vplivalo nanj. Po moje, če ti je tvoja g. dala te svečke, jih kar lepo porabi in ti tudi škoditi ne bi smele! Če ne ti jih pa kar ne bi dala! A ne?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?