|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uporaba aparatov med nosečnostjo
4.9.2007 15:05:40   
Anonimen
Kakšen teden nazaj sem kupila novo digitalno tehnico (od Mercatorja v akciji, ki izmeri tudi telesno maščobo..), saj sem hotela zdaj v nosečnosti bolje spremljat težo, akcija je bila pa ravno pri roki.

Potem pa videla v navodilih, da je nosečnice ne smemo uporabljat. Kako je pravzaprav z uporabo raznih aparatov? Včeraj me je kar malce stisnilo, ko sem uporabila aparat za merjenje krvnega pritiska, v navodilih sicer nič ne piše, da ga ne bi smeli uporabljati, ampak vseeno je ostal nek strah.

In pa tudi kako je z delom pred računalnikom? Sama sem pred računalnikom skoraj ves delovni dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uporaba aparatov med nosečnostjo
4.9.2007 15:11:47   
jasna
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4078836,4079378#msg-4079378

Tudi pritisk lahko meriš, računalnik pa seveda zmerno (ne glih 20h/danuser posted image ).

LP Jasna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2007 15:16:04   
taška30
Ah ja...user posted image

Tako tehtnico sem jaz celo nosečnost normalno uporabljala, na moji ni pisalo da se ne sme uporabljat, pač pa da ne bo pokazalo pravilnega razmerja maščobe in nevemčesaže v mojem telesu, kar je logično, težo pa čist normalno pokaže.

In kaj bi bilo narobe z merilcem pritiska - predvidevam da misliš digitalnega, z unim navadnim ti itak vsakič pri G meri pritisk. Noter je le ena opna, ki 'spremlja utrip tvoje žile' - po domač povedano.

Računalnik? Jah nič, kar na bolniško.user posted image

Ne mi zamerit, prosim, ampak preveč sekiranja tud zna škodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2007 15:17:13   
sazi
nisem šla brt linka, ki ga ne pripopala jasna, ampak toliko o tehtnici

če jo uporabljaš samo kot tehtnico, jo lahko
v funkciji, kjer pa ti izmeri telesno maščobo, je pa ne smeš - kolikor sem razumela, pri tem spusti v telo signalin dobi povratno informacijo (nisem se spiščala v detajle).

skratka sama imam podobno in sem jo v nosečnosti uporabljala, vendar le za merjenje teže

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 18:59:49   
piškamiška
Mene pa zanima tole drugo področje, ki ga je anonimna omenila - računalnik in internet.
Kako recimo wireless intrenet vpliva na user posted image in kako oziroma ali sploh vpliva?
Ker če sem prav zasledila je kabel kao OK (samo brez pretiravanja), zanima pa me ali je bila narejena kakšna raziskava glede wireless (brezžičnega) interneta?

lp
piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 19:35:25   
Magi*
piškamiška, danes ima že skoraj vsako drugo gospodinjstvo wireless net in jaz npr od doma vidim omrežja še vsaj štirih sosedov. torej tudi, če ga sama nimam, ga imajo moji sosedje. njim ne morem preprečiti tega.

potem so tu še GSM napravice in ostali gospodinjski aparati, od katerih, ne boste verjeli, precej e-m sevanja oddajajo brivski aparati in feni - pa fen skoraj vsi uporabljamo in se nič ne sekiramo.

računalnik je pa itak moje osnovno del. orodje, tak dauser posted image

koliko je vse skupaj škodljivo bo itak pokazal šele čas. mogoče je res dosti huje, ko se za vsako figo sekiramo. seveda pa lahko naredimo to, da vsaj ostali del dneva čim bolj zdravo preživimo (gibanje, prehrana).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2007 14:41:34   
piškamiška
Magi se strinjam s teboj. Paniko je zagnal moj user posted imageuser posted image kaj čmo, če so pa tako pozorni na nas in na naše srčke. user posted image

lp
piškamiškauser posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2007 15:14:10   
livia
Najboljš, da rečem šefici, da ne smem uporabljat računalnika, pa naj mi še mobitel vzamejo, tehtala se tudi ne bom več, TV-ja tudi ne bom več gledala, pa mikrovalovko ne bom uporavljala.
Sej vse seva.
Zakaj na tehtnici piše, da jo nosečnice ne smejo uporabljati, nimam pojma. Jaz imam tudi digitalko in sem jo oz. jo spet uporabljam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.9.2007 21:41:11   
Pia77
Moj otrok bo imel wireless tehnologijo ziher vgrajeno v možgane, ko se bo rodil, ko sem tolk do 10.tedna brezžično srfala in visela na GSM! ;)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?