Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uporaba aparatov med nosečnostjo 4.9.2007 15:16:04
|
|
|
|
taška30
|
Ah ja... Tako tehtnico sem jaz celo nosečnost normalno uporabljala, na moji ni pisalo da se ne sme uporabljat, pač pa da ne bo pokazalo pravilnega razmerja maščobe in nevemčesaže v mojem telesu, kar je logično, težo pa čist normalno pokaže. In kaj bi bilo narobe z merilcem pritiska - predvidevam da misliš digitalnega, z unim navadnim ti itak vsakič pri G meri pritisk. Noter je le ena opna, ki 'spremlja utrip tvoje žile' - po domač povedano. Računalnik? Jah nič, kar na bolniško. Ne mi zamerit, prosim, ampak preveč sekiranja tud zna škodit.
|
|
|
|
RE: uporaba aparatov med nosečnostjo 4.9.2007 15:17:13
|
|
|
|
sazi
|
nisem šla brt linka, ki ga ne pripopala jasna, ampak toliko o tehtnici če jo uporabljaš samo kot tehtnico, jo lahko v funkciji, kjer pa ti izmeri telesno maščobo, je pa ne smeš - kolikor sem razumela, pri tem spusti v telo signalin dobi povratno informacijo (nisem se spiščala v detajle). skratka sama imam podobno in sem jo v nosečnosti uporabljala, vendar le za merjenje teže
|
|
|
|
RE: uporaba aparatov med nosečnostjo 4.9.2007 18:59:49
|
|
|
|
piškamiška
|
Mene pa zanima tole drugo področje, ki ga je anonimna omenila - računalnik in internet. Kako recimo wireless intrenet vpliva na in kako oziroma ali sploh vpliva? Ker če sem prav zasledila je kabel kao OK (samo brez pretiravanja), zanima pa me ali je bila narejena kakšna raziskava glede wireless (brezžičnega) interneta? lp piškamiška
|
|
|
|
RE: uporaba aparatov med nosečnostjo 4.9.2007 19:35:25
|
|
|
|
Magi*
|
piškamiška, danes ima že skoraj vsako drugo gospodinjstvo wireless net in jaz npr od doma vidim omrežja še vsaj štirih sosedov. torej tudi, če ga sama nimam, ga imajo moji sosedje. njim ne morem preprečiti tega. potem so tu še GSM napravice in ostali gospodinjski aparati, od katerih, ne boste verjeli, precej e-m sevanja oddajajo brivski aparati in feni - pa fen skoraj vsi uporabljamo in se nič ne sekiramo. računalnik je pa itak moje osnovno del. orodje, tak da koliko je vse skupaj škodljivo bo itak pokazal šele čas. mogoče je res dosti huje, ko se za vsako figo sekiramo. seveda pa lahko naredimo to, da vsaj ostali del dneva čim bolj zdravo preživimo (gibanje, prehrana).
|
|
RE: uporaba aparatov med nosečnostjo 5.9.2007 14:41:34
|
|
|
|
piškamiška
|
Magi se strinjam s teboj. Paniko je zagnal moj . kaj čmo, če so pa tako pozorni na nas in na naše srčke. lp piškamiška
|
|
|
|
RE: uporaba aparatov med nosečnostjo 5.9.2007 15:14:10
|
|
|
|
livia
|
Najboljš, da rečem šefici, da ne smem uporabljat računalnika, pa naj mi še mobitel vzamejo, tehtala se tudi ne bom več, TV-ja tudi ne bom več gledala, pa mikrovalovko ne bom uporavljala. Sej vse seva. Zakaj na tehtnici piše, da jo nosečnice ne smejo uporabljati, nimam pojma. Jaz imam tudi digitalko in sem jo oz. jo spet uporabljam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?