|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   upora za gavico za jajčko
4.1.2009 19:51:54   
Katjusa
Punce zanima me kje bi lahko dobila uporo za glavico za v jajčko (se mi ne da šivat) in če veste kakšna je približno cena?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: upora za gavico za jajčko
4.1.2009 21:41:50   
benika
Oporo za glavico bi morala dobiti v kompletu z jajčko. Če je nisi, potem povprašaj v kakšni otroški trgovini, če se jo sploh da dokupit. Lahko tudi povprašaš na malih oglasih, čeprav dvomim, da ti bo kdo prodal le oporo.
V nasprotnem primeru pa šivalni stroj vabi.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2009 23:04:07   
thaiss
Mi smo jo kupli v BC od firme Bebe Confort

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2009 14:50:21   
MIHAILO
Jaz sem jo videla v Pikapolonici za 15e.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2009 14:52:17   
MIHAILO
tu je link...zdaj je se manj cca11e http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/concord-spalnik-dormis/0106904015167010690

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2009 15:21:13   
benika
tu je link...zdaj je se manj cca11e http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/concord-spalnik-dormis/0106904015167010690

Ampak meni se vseeno zdi ta varianta precej štorasta in neprimerna za v lupinico.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2009 20:50:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ampak meni se vseeno zdi ta varianta precej štorasta in neprimerna za v lupinico.

z nisem imela te, ta je za večje otroke

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2009 20:55:02   
tasa_m
jaz imam maxi cosi lupinico in tud nimamo opore za glavico. sem šla v Pikapolonico,ker sem bila v bližini in mi je pokazalo drugačno, kot je tu na sliki. Je pa mi rekla,da se lahko tud kakšna brisačka zavije in je to to.
Jaz bom imela jajčko res samo za iz P. in pol v avtu..za vožnjo pa bom uporabljala košaro..tak da bomo že nekako z to oporo porihtali.. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?