|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   upam da bo kaj...
6.11.2008 10:59:53   
Anonimen
Živjo !

Do menstruacije še 6 dni. Bila sva spolno aktivna ko sem imela ovulacijo, naredila test ( ovulacijski ). No...včeraj se je začelo sem full full napihnjena, imam full vetrove ( nisem nič jedla takšnega :-) ). Danes pa neki čuden občutek tiščanja v spodnjem delu trebuha ki je izrazitejši ko se vsedem ali premaknem, napihnjena sem pa ko slon. Pa v ledvenem predelu neki čuden topi občutek bolečine.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: upam da bo kaj...
6.11.2008 11:06:40   
Chebellca
Držim pesti oz. jih lahko drživa skupaj, saj tudi jaz pričakujem M čez dobrih 7 dni... sem že prav neučakana! Upam da je ne bo !user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 11:21:24   
neodkrita
Jaz pa bi že morala dobiti M, pa razen temno rjavega izcedka cca 3 dni ni bilo nič. Zdaj pa ne vem al je bila M ali ne ????

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 11:29:06   
Chebellca
Čisto možno da si noseča, naredi test! Jaz sem si že kupila dva, tako da jih mam na zalogi če user posted image res ne bo! user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 11:50:05   
maya24
Pozdravljene!

Tudi jaz imam za dobit M čez 7 dni in upam, da jo ne bo.
Glede na to, da imam M vedno redno na 28 dni, sem si preračunala, da so bili plodni dnevi od 27. 10. do 1.11. in sva imela s fantom spolni odnos 27. 10., 30. 10., 2.11. in resnično upam, da se je kej prijelo.
Že ene tri dni me boli v spodnjem delu trebuha, pa se mi zdi, da so se mi prsi kar naenkrat mal povečale in full sem občutljiva na močne vonjave.
Mislite, da bi to lahko bilo to? No, za sigurno moram počakat še teden dni.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 11:58:17   
Chebellca
Zdaj se nas je pa že kar nekaj nabralo, upam da čimprej mine ta teden in nam vsem uspe!

(odgovor članu maya24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2008 12:07:00   
crvicek
Neodkrita, naredi test. Mogoče pa bo user posted image !

Srečno!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2008 13:02:04   
maya24
Tudi jaz upam, da teden hitro mine in bomo vse srečne, ker bo test pozitiven.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.11.2008 10:01:36   
Anonimen
Pa test ne more še pokazati pluska. Mora vsaj en dan izostanka menstruacije biti. No punce imate kakšne znake ? Mene je včeraj cel dan čudno bolel spodnji del trebuha. Če sem se vsedla ali vstala me je špiknilo. Ponoči me je enkrat tudi zbudilo, tako me je špiknili v trebuhu. Napetost v trebuhu. Do tečke še 5 dni.

(odgovor članu maya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.11.2008 10:55:52   
Chebellca
Ja mene že dva dni boli,dans zjutri pa zagledam na papirju eno rozasto kapljico. Upam da je bila to vgnezditvena krvavitev! Drugače pa mi je vsake toliko časa slabo, malo me glava boli, full sem občutljiva in prsi so malo natečene,težke... Jooooj, kdaj bo že naslednji teden,da zvemo al je al ni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.11.2008 13:39:48   
koala
Drage moje jaz vam vsem želim en vselik in debel plus.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.11.2008 14:19:01   
UPČI
Pozdravljene bejbke! Danes je zame neresnićen dan - kot bi sanjala. Mestruacuja zamuja 6 dni, pred 10 dnevi sem pa začela s uprafactom. Danes pokličem ginekologa dr. Reša, če je kaj narobe zaradi tega preparata, pa mi reče, da naj prej naredim test nosečnosti. In sem ga naredila po dolgem oklevanju, ker enostavno nisem verjela v + in pokazal se je plus!!! Upam, da se ne zbudim iz sanj...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.11.2008 15:01:14   
nincika
Pozdravljene, ko berem te vaše poste, se mi zdi, kot da bi poslušala samo sebe. user posted image  Tudi jaz bi morala dobiti user posted image  tam okrog 15.11, zdaj pa že dva dni opažam nek čuden pritisk v spodnjem delu trebuha, ki ne poneha, tu pa tam se le še okrepi. Prsi me ne bolijo, vendar imam občutek, da so bolj napete, tudi jaz sem bolj občutljiva na vonj.
Sama sebe prepričujem, da je to po vsej verjetnosti psiha, ampak zdaj vidim, da nisem edina s precej podobnimi znaki.

Kaj mislite, kaj bo z nami?? user posted image

(odgovor članu UPČI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.11.2008 17:47:50   
Chebellca
Upči, iskrene čestitkeeee! Vedno ko preberem, da je kateri uspelo dobim kar solze na oči...Zdravo, veselo,prijetno in srečno nosečnost ti želim! Za vse nas ostale pa še naprej držim pestiuser posted image

(odgovor članu UPČI)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.11.2008 18:18:25   
koala
Upči čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2008 17:20:57   
Chebellca
Hey punce! Kako ste kaj? Kako je počutje? Mene še kar špika, vsake toliko mi postane slabo... Upam da čim prej mine naslednji teden, da vidimo kaj bo CB pokazal!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.11.2008 15:27:43   
Anonimen
Kaj je zdaj punce z vami ? Jaz nisem še dobila menstre. Morala bi jo dobiti včeraj pa jo ni. Upam na,najbolje. Imam pa malo povečan izcedek, prozoren. Pa ve ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.11.2008 16:03:23   
Anonimen
Se še jaz pridružujem vami, ki pričakujete v prihodnih dneh. Jaz jo pričakujem od nedelje do torka nekje ( imam malo neredne user posted image ). Se mi tako vlečejo tile dnevi v pričakovanju, kot celo leto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

ime za fantka?
brankica

lilo rene (13%)

lalo rene (2%)

rene (48%)

nino rene (5%)

jan rene (17%)

lan rene (14%)

Število vseh glasov: 592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!