Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 17:01:27
|
|
|
|
BUŠICA
|
kupi ščetko za 'tamale'-curaprox, oral-b,...in ščetkaj brez paste (do 3let ni potrebno imet paste- pravzaprav nikoli ni pasta potrebna- je pa z njo bolj zabavno).
|
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 18:12:26
|
|
|
|
Kaja08
|
Naš ima sedaj 2 zobka, še čisto majhna, pa me zanima, kolikokrat na dan je treba čistiti? Ker naš se upira, ko mu hočem s ščetko it po zobku, pa je mogoče zobek še premajhen in ga po dlesni praska??
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 18:14:58
|
|
|
|
botrca
|
Moj ima Signal zobno ščetko in nobene paste. Star je 14 mesecev.
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 19:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj 8 mesecnik ima tri zobke. Peremo jih z naprstnikom in vodo.
|
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 20:28:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša skor 8 mesečnica ima 7 zob in ščetkamo s ščetko signal. Ko jo preveč boli pri novem izraščanju novega zoba, umivamo samo s plenico..smo pa dobili prejšnji teden pri zobarci posebno zobno pasto za otroke. Umivamo si 2-3 x na dan.
|
|
|
|
RE: umivanje zob-osemmesečniku 10.2.2009 20:35:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja ima 8 zob,tako da se moramo ze kar fajn umivat.Imava 3 razlicne krtacke za razlicna obdobja.Gumijaste z spi.ckami sva zaceli uporabljat ze zelo zgodaj. Zda si umivava z scetkast, ter z bombazno plenicko.J
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?