|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje dolinic
16.9.2005 13:03:03   
m_m
Če rečem lukenj, mi zveni pedofilsko

Skratka teh je na dojenčku kar nekaj. Najbolj problematičen se mi zdi popek. Potem gube pod brado, na vratu in pazduhami. Pa uhlji znotraj in za njimi. Pa nosek. Pa okrog očk. Pa ritka in njene gube in lulika. Pa med prstki na rokicah in nogicah. Kako jih čistite in kako pogosto ter s čim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   umivanje dolinic
16.9.2005 13:05:47   
tinatona
Haj!

Gube pod vratom oz. brado po vsakem hranjenju obrišem (ker zdej najrajš pluvamo s polnimi usti... in pol je hrana vsepovsod edino v trebuščku ne).Očke oz. obraz umijeva vsako jutro ko ga preoblečem v dnevna oblačila... Med prstki sem pa tja čez dan (se mu full mevk nabere od plenic). Sicer ga pa celga umijem vsak dan zvečer - kopanje...

LP

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   umivanje dolinic
16.9.2005 13:09:54   
ZARA
Jst to delam z Pleničnimi predlogami od Tosame in vodo, al pa včasih dam v vodo kamilice...sam te predloge so pa zakon!!!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   umivanje dolinic
16.9.2005 13:15:04   
m_m
A popek kdaj na ven obrnete?

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   umivanje dolinic
16.9.2005 15:06:22   
Anonimen
Kaaaaj? Neeee. O me skomina, uf!

(odgovor članu m_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   umivanje dolinic
16.9.2005 15:27:13   
eva1
Jst ga večkrat na dan ubrišem z robčki, obraz z vodo 2x na dan, zvečer pa ga itak skopam, pa mu umijem popek-včasih tut s palčkami, če je umazano notr, prstke na nogicah tut s palčkami, ko je v bani, grem s palčko med vsak prstek..pa lulija mu umijem tako, da mu pod vodo kožico gor potegnem in umijem... uhle pa tit s palčami čistim, sam ne notr, ampak samo zunanji del uhlja...

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   umivanje dolinic
16.9.2005 15:52:39   
m_m
Zakaj sem rekla popek ven... ker sem ga zadnč čist tko obrnla, pa sem bla presenečena, kuk svinjarije je lahk not. Nimam pojma kako    

Pa nosa noče in noče pokazat. Jo morm dvignt, če hočem videt kaj je not. No, ko uhe čistimo, ji kar paše. Med prstki pa sam v vodi, al pa še pod pipo, če je treba. Ma tut od pleničke polno muck not.

Čistimo pa z čistilnimi robčki, bebi palčkami odebeljenimi na koncu, pa mokro pleničko.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   umivanje dolinic
16.9.2005 16:16:27   
Jessy
Jaz mojo vsako jutro dam na pleničko, potem pa olje kapnem na košček vate in s takimi koščki umijem celo telo. Vse gubice dobro raztegnem in obrišem s tako pripravljeno vatko. Tudi med prstki in za uhljem umijem na tak način.
Popek po kopanju "obrišem" s paličico za ušesa. Ušesa čistim s paličicami, vendar le uhelj, notri nikoli ne. Tudi nosek kar s paličico za ušesa, ko vidim, da se ji je kaj nabralo, drugače pa pustim pri miru.
Tudi luliko in ritko umivam z oljem in vodo na vatki. Patronažna mi je rekla, da naj tudi sramne ustnice malce narazen dam in vmes obrišem, ker drugače se to vname, tako kot pri nas.

Tosamine plenične predloge so res zakon. Jaz jih uporabljam pri kopanju, da nanje dam milo ali šampon in s tistim milim, pa tudi, pri previjanju, ko jo umijem z vodo, da potem s temi predlogami "posušim" ritko in luliko.

Tako delam jaz!

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   umivanje dolinic
16.9.2005 16:18:56   
Jessy
Obraz pa samo z vodo, brez olja - tudi z vatko.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




SADJE
Miška2006

Katero sezonsko sadje se vam najbolj dopade v tem letnem času?

Češnje (64%)

Marelice (6%)

Breskve (16%)

Drugo (12%)

Ne jem sadja (1%)


Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!