|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje
30.3.2005 22:24:36   
KMALU
Kaj je bolj primerno ko zelimo zanosit - med ovulacijo..
Kopanje ali tusiranje? Nekje sem prebrala nekaj o tem, da kopanje ni dobro, a nimam pojma zakaj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   umivanje
30.3.2005 22:57:27   
zana21
Tusiranje z mlacno oziroma toplo vodo.Voda nad 37 ali38 stopinj naj bi baje unicila jajcece,nisem pa sigurna ce sem navedla pravo temparaturo

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   umivanje
31.3.2005 8:06:25   
koala
Koliko jaz vem je temperatura vode bolj pomembna pri naših:love:, mogoče se motim, sicer se pa namakam v vodi mogoče vsakih 14 dni, sem bolj pristaš tuširanja, gre hitreje. Kopanje pa je za užitek in relaksacijo.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   umivanje
31.3.2005 8:08:12   
Skye
jaz pa se kopam 1x na mesec...drugače pa tuširam. Sem opazila, da imam po kopanju izredno suho kožo...pa niti dobro ni preveč pogosto.....večja možnost vnetij.

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   umivanje
31.3.2005 8:41:00   
girly
kokr jst vem, naj bi blo tuširanje na splošno bolj zdravo od kopanja

lep dan :kuza:

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

drugi porod
babyboooom

ali je bil drugi porod lažji od prvega?

da (39%)

ne (22%)

isto (6%)

se ne spomnim (4%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!