|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetni popadki
14.5.2008 14:19:07   
janjček
ali je potrebno pri umernih popadkih ležati, ali se lahko sprehajaš okoli?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetni popadki
14.5.2008 14:21:27   
Anonimen
dobiš jih v žilo,torej moraš ležati

(odgovor članu janjček)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2008 14:41:02   
manetka
Ležati, pa se obračati ko čevap iz boka na bok. Pa če so umetni ponavadi še mehur predrejo pol morš pa itak mirovat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2008 14:57:15   
biga
Jaz sem jih imela in sem morala ležat, pa še skoz se obračat z enega boka na drug bok. In seveda so boleli ko user posted image , sploh ker sem imela pred tem epiduralno in nič čutila, potem se je pa porod toliko zavlekel, da je EA že popustila in sem popadke še stokrat bolj čutila.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2008 14:58:48   
Pikabu
Jaz sem bila lahko pokonci. Tisto sem lahko za seboj vozila, pa na CTG sem bila tudi priklopljena.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2008 15:06:55   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: manetka

Ležati, pa se obračati ko čevap iz boka na bok. Pa če so umetni ponavadi še mehur predrejo pol morš pa itak mirovat.

ja tko nekak sem preživela 13 ur na porodni mizi user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2008 15:22:54   
Taula
Jaz sem ležala..trajalo je pa skupaj 8 ur. Hitro mineuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.5.2008 16:53:00   
jajula
men je ful bl pasalo ležat, ker mi je vse tko dol pritiskal, da sm že v sprejemni težila, da nej me čim prej dajo na pojstlo. je pa blo potem v 3urah konc, tko da mi ni blo dolgčasuser posted image  

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.5.2008 21:20:26   
Netopirčy81
Tudi jaz sem mogla ležat in sem se sm pa ke mal obrnila. Trajalo 9 ur.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.5.2008 22:17:16   
aprilčica07
Meni kaj drugega kot ležanje niti na pamet ni padlo, ker so umetni popadki tako šopali, da sem komi dihalauser posted image . Ma je blo pa hitro pol vsega konc. Po prejemu umetnih popadkov sem v slabi uri rodila.user posted image  

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.5.2008 22:59:41   
Pepy
Tudi jaz sm imela umetne popadke tako da me full bolelo.Ampak potem pozabiš ko na svet prijoka otrok. LP

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.5.2008 23:06:57   
Anonimen
Jaz sem jih imela in sem morala ležat, pa še skoz se obračat z enega boka na drug bok. In seveda so boleli ko user posted image

Ja, lezati je treba.

Ko primejo (ko ti nastavi pravo dozo, ali kako se ze rece), se lahko premikas, vstanes, sedis, kar ti pac pase.

Meni se ni zdelo, da bolijo ko hudic. Itak sem hitro zaspala, ko so jih pravilno nadozirali user posted image .

(odgovor članu biga)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?