|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetni nohti
21.7.2005 0:45:00   
petra.horzi
oj
mene pa zanima kakšne izkušne mate z umetnimi nohti
kok časa zdržijo, kako je s tvojimi ta čas (se popravijo, uničijo)
a maš ful dela z umetnimi nohti?
tko me zanima k mam jz svoje ful krhe-se mi luskajo pa lomjo pa tko naprej
pa sm razmišlala da bi dala umetne gor
hvala že vnaprej za vse odgovore
lp
petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   umetni nohti
21.7.2005 7:09:04   
Lunca1
a se ne dobijo ene tablete za nohte, pa mislim da jih ene namakajo, če se ne motim, v olivno olje.

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   umetni nohti
21.7.2005 7:11:33   
Anonimen
Lep pozdrav! :bravo::bravo::bravo:

Jaz umetne nohte uporabljam vsake toliko časa, kadar mi moje uničijo določena čistila. Kupujem navadne za cca. 1500 SIT, tiste z že narisano francosko manikuro, iz Spara. Moje izkušnje so, da prvi dan ali dva sicer dobro držijo (ne glede na količino nanešenega lepila), potem pa tudi to mine. Od prvem močnejšem pritisku odletijo ali odpadejo. Če pa kdaj posebej pazim in se obdržijo do enega tedna, pa se bela barva na koncu nohta začne krušiti. Dela z njimi nimam posebnega, ali pa se mi zdi, da sem se že navadila. Najprej jih moram iz škatlice izbrati 10, ki ustrezajo velikosti mojih lastnih nohtov, in jih nato po parih osrtiram po velikosti. Potem na notranjo stran samo še nanašam lepilo in jih pritisnem na svoje nohte za nekaj sekund. Vsega skupaj imam dela za cca. 10 minut. Kaj posbnega pa od teh nohtov ne pričakujem. Zadnje čase se jih pravzaprav izogibam, ker z njimi težko tipkam... :)-:)-:)-

Pa-pa!

:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   umetni nohti
21.7.2005 7:54:55   
dinika
Jaz sem imela podaljšane nohte in umetne ,pa delam v zdravstvu in so držali; moji nohti spodaj pa se niso poškodovali.
Priporočam..

Neposredna povezava do sporočila: 4
   umetni nohti
21.7.2005 9:08:17   
soncece24
meni se ponavadi tudi lomijo in cepijo. trenutno mam pa dolge. s tem da si jih vsak dan pilim, pa dva šihta laka gor mažem. je kr dela, samo so pa moji.umetnih pa ne bi mela, zgledajo tak nenaravno, sploh če so predolgi.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   umetni nohti
24.7.2005 21:48:19   
petra.horzi
jq kaj pa uni k ti jih prov nardijo-k stane okol 10.000?
a je kakšna mela take pa kako so se obnesli?
men tud uni k se kupjo sploh niso všeč
uni k ti jih pa nardijo pa zgledajo čist naravno

Neposredna povezava do sporočila: 6
   umetni nohti
24.7.2005 22:07:52   
Kalina
Jst sm imela ulite nohte ze 2x, enkrat za poroko od prijateljice, drugic za mojo poroko, zelo lepo je bilo, in punca ki mi je delala, je tako lepo naredila, da so mi vsi govorili kako so lepi in mi sploh niso verjeli da so umetni oz uliti, drzali so mi kaksen dober mesec, potem sem sla samo na nego in tako naprej, z njimi sem pa lahko vse delala...ko sem jih dala dol, sem imela svoje nohte cisto uredu..:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?