|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umetne rože za na balkon
24.2.2009 13:10:58   
livia
Iščem kake fajne rože (umetne) za čez poletje, da bi jih imela v koritu na balkonu. Tisto, ki čez visi na ograji balkona.
Saj bi imela naravne, a kaj ko se vse usipajo in je treba vsak dan pometat, pa še zalivat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umetne rože za na balkon
24.2.2009 13:12:34   
Pika Zoja
A ti to resno?
Ker če pa je kaj nagnusno (se opravičujem, ampak resss) so pa to umetne rože. Mi grejo kar kocine pokonci.
Raje malo pobrskaj, katere rože so vzdržljive, potrebujejo zgolj nekaj vode in se ne preveč usipajo, bo mnogo lepše, kot pa če to narediš z umetnimi.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 13:14:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2009 13:15:39   
Luni
livia, ma ne no! Samo umetnih ne: ni tako dobrih, da se jih ne bi že na 3 km videlo, da so umetne. Pa saj imaš zdaj tako veliko izbiro rož!

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2009 13:16:56   
end1
tudi jaz se strinjam, boljše nič ko pa umetno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2009 13:21:58   
ajataja
Pa ziher se heca z umetnimi rožami.To pa res ne ,no.user posted image Je pa res boljš čist brez rož.

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2009 13:22:54   
marjetica23
a dj no, umetne rože za na balkon. A ni to grdouser posted image  Raje kakšno mačeho v korita na balkon zasadi bo lepše

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2009 13:34:04   
seny
 livija jaz bi jih pa imela , če nebi na vasi živelauser posted image
Tko bi me pa verjetn , do kosti obral , če bi jih dala na balkon.En kup pripomb , tko kot si jih tukaj prebrala.
Kaj čmo tko je enim se da , enim se nam pa ne da .Pa mam rada rože , če jih kdo drug rihta.user posted image    

(odgovor članu marjetica23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2009 13:40:54   
NEVA-1
Jaz jih rajš nimam, kot da bi umetne gor dala, dugače je pa v Trzinu (verjetno tudi kje drugje), eno podjetje, ki ima prov te kao "nasade" umetnih rož. Mislim, da se reče Bonsai

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 13:41:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2009 13:50:02   
pob@linček
Fuuuuuuuuuuuuuuuuujuser posted image Noja vsak ima svoj okus to je res ampak rajš jih pol nariš po ograjiuser posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2009 14:07:34   
anabanana
malo off topic: meni je moja tašča predlagala naj imam v POROČNEM ŠOPKI umetne rože, ker ga imam lahko pol za spominuser posted image user posted image  fuuuuuuuuuuuuuuj preko mene mrtve

umetne rože so res ogabne še za na pokopališče (dobro al pa mogoče samo tam)

krepat ma ne molat

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2009 16:32:12   
livia
Jaz mislim, da sem vprašala, če kdo ve kje se to kupi, ne ali vam je všeč.

Tudi jaz nisem za umetne rože, a odkar imam v kuhinji 2 umetni orhideji in nihče ne verjame, da sta umetni, sem pomislila še na balkon.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2009 16:46:24   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Boljše nič, kot umetne, ker to je pa res grdo.user posted image  Moje mnenje.

se podpišem...

to je pa res kr neki, no...

pa še umetno sadje v košaro na mizo... pa umetnega v posteljo user posted image user posted image user posted image
jaz prisegam na naravno...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2009 17:14:15   
pob@linček
pa še umetno sadje v košaro na mizo... pa umetnega v posteljo user posted image user posted image user posted image
jaz prisegam na naravno...
user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2009 18:22:45   
muha1
Tudi jaz nebi imela umetnih. Je pa ena kolegica na morju to videla, vsak dan so se sprehajali mimo te hiše z umetnimi rožami na balkonu in se čudili, kako , da so v tej najhujši vročini takoo lepe user posted image . Po petih dneh so ugotovili, da so umetne in to tako, da so se spraševali kdaj jih ljudje zalivajo in vzdržujejo, ker še nikogar niso videli pred hišo. Kolegica jih je potipala in šele nato ugotovila, da so umetne. Je pa bila zelo dobra imitacija.

(odgovor članu pob@linček)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2009 20:04:06   
marjetica23
no ja gremo k vprašanju. kje se jih kupi? Mogoče v kakšnem obiju, vrtnem centruuser posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.2.2009 2:50:05   
Anonimen
Mogoče bi dobila kaj v Promaku za Bežigradom v Lj. Oni imajo kar veliko teh zadev.

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.3.2009 13:13:31   
bori2
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja

A ti to resno?
Ker če pa je kaj nagnusno (se opravičujem, ampak resss) so pa to umetne rože. Mi grejo kar kocine pokonci.
Raje malo pobrskaj, katere rože so vzdržljive, potrebujejo zgolj nekaj vode in se ne preveč usipajo, bo mnogo lepše, kot pa če to narediš z umetnimi.

Pod to se podpišem.

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.6.2009 12:42:31   
s@nny
Moja kolegica ima cel stanovanje opremljen z umetnim rožam in drevesi. Res je lepo in se sploh ne opazi, da so umetne. Mislm, da je rekla da je kupla v BONSAI v Trzinu - kot je rekla NEVA-1

Še link od njihove strani: http://www.bonsai-si.eu/

lp

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.