Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: umetna oploditev - ivf postopek 3.9.2010 7:15:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Predvidevam, da si na GK? Najprej se zmeni za drugo terapijo, ker ti menopur očitno ne odgovarja. Če ti ne bodo želeli zamenjati, zamenjaj center. Moraš poskusit tudi druga zdravila, mogoče bo boljše. Spremeni prehrano, jej po Montignacu.
|
|
|
|
RE: umetna oploditev - ivf postopek 26.9.2010 17:37:20
|
|
|
|
športnica
|
bojka, poskusi drugje. npr v MB. verjetno ti res zdravila ne odgovarjajo. poskusi s kakšno bioenergijo, akupunkturo, itd. zamenjaj prehrano, nič bele moke, veliko zelenjave.... imaš pod upajmo skupaj veliko nasvetov kakšna hrana je pravilna. pa vso srečo
|
|
|
|
RE: umetna oploditev - ivf postopek 27.9.2010 13:37:49
|
|
|
|
Hope2
|
jaz sem 3x ostala brez transferja. K sreči smo se potem odselili in sem še tam poskusila srečo. Prvo kot prvo, so mi na prvem mestu predlagali spremembo prehrane. Na "dieti" bila 1 leto, vmes en kup preiskav, različna zdravila in rezultati so bili iz postopka v postopek boljši. V 6 je ratalo Več o tem pa je že itak napisanega tu na forumu. http://www.ringaraja.net/forum/Napotki_za_IVF%2FICSI%2C_klomifenke%2C_IUI_in_vse_ostale/m_2696207/tm.htm Na tvojem mestu pa bi se preselila v MB in takoj začela s spremembo stila življenja. LJ in Reš- ne vem če bo uspeh, razen da si do zdaj imela le blazno nesrečo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?