|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok v črnučah
20.1.2005 22:51:04   
hruškica
Bila sem na ultrazvoku v Črnučah, vendar se mi zdi, da je imela ta zdravnica resnično en predpotopen ultrazvok. Vse se je ful slabo videlo, tudi slikice niso nič boljše. Bila sem tudi na ultrazvoku (za nuhalno svetlino) v Dravljah, pred dvema mesecema in kljub temu, da je bil otročiček takrat ful manjši, sem ga stokrat bolje videla. Zanima me, ali imate tudi ve take izkušnje, z različnimi ultrazvoki??? Seveda je razlika tudi v ceni: v Črnučah sem plačala 5700 sit, v Dravljah pa mislim da 12000 sit-ampak se bolj splača iti sem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ultrazvok v črnučah
20.1.2005 23:20:34   
eva1
No jaz sem bila z UZ pri dr. Miheličevi zelo zadovoljna! Je pa res, da večji ko je :duda: slabše se vidi na UZ-to je logično! Jaz sem bila 2x pri njej(v 19 zednu in v 29tednu) Veliko bolje se je videlo v 19 tednu, pa čeprav se je v 29t tudi vse lepo videlo! Ne vem, vendar jaz imam zelo dobre izkušnje z njo-tudi pri mojem G se sedaj 100x slabše vidi na UZ kot na začetku, :duda: je večja, veliko več se giblje, malo prostora je in zaradi tega, je vidljivost včasih slabša! Se mi zdi da tam do 16 tedna se najlepše vidi :duda: na UZ!
Lp, Eva 32t in :duda: Luka

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ultrazvok v črnučah
21.1.2005 9:30:55   
barby*
Ojla:zajcek:

Tudi jaz sem bila na UZ pri dr. Miheličevi in sicer v 20. tednu in moram rečt da sem bila fuuuul zadovoljna.
:duda: je bila ful živahna, ampak smo si vseeno v 20 minutah vse dobro ogledali:love:
Pa tudi na videokaseti se dobro vidi9nebesa

Z moje strani same pohvale:bravo::bravo::bravo:

lp
barby:metulj: in :love:31t

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?