|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok
22.3.2011 12:35:38   
andrejaja
Ali ti na vsakem pregledu pripada pregled z ultrazvokom ? 

Ker na zadnjem pregledu, sem bila cca. 7 dni pred rednim pregledom na nuhalni in mi je G rekla, da je brez veze, da ga dela.....malce sem potožila tudi glede krčev, ki se mi pojavljajo tisti čas, ko bi bila redna menstruacija, pa je bil njen odgovor da to ni nič tazga.....

No, ali ga lahko sedaj zahtevam( da se prepričam da je vse OK, ker imam v četr. zopet redni mesečni pregled in ta mesec so bili krči še hujši.....

Hvala za vaše nasvet in predloge.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultrazvok
22.3.2011 12:40:27   
benika
V nosečnosti ti pripadata 2 UZ, potrditveni in morfologija. Koliko se tega držijo, je odvisno od samega G. Nekateri na vsakem pregledu naredijo še UZ, drugi pač ne. UZ lahko zahtevaš kadarkoli, a ne se čudit, če ga boš plačala.

(odgovor članu andrejaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2011 12:43:18   
olana
Na vsakem pregledu ti ne pripada pregled z Ultrazvokom, vsega skupaj ti jih zavarovalnica plača mislim, da 3. Naj me popravi tista, ki bolje ve. Kar se pa tiče krčkov je pa to čisto nekaj normalnega v vsaki nosečnosti, saj se ti razteguje maternica. Pij magnezij.

Lahko greš pa samoplačniško na UZ. Srečno!

(odgovor članu andrejaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2011 18:21:08   
divans1
Po moje je velik odvisno od ginekologa, jst sm ga mela na vsakem pregledu.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2011 19:35:02   
m_o_i
ja, pripadajo ti trije (potrditev nosecnosti, en vmes in morfologija). naredi ti ga lahko na vsakem pregledu-samo bos, kot ze omenjeno, placala.
mene je dobila na foro, ker mi je potrditev nosecnosti delala mislim da ze v 4em tednu(ko se je samo rumenjacek videl), na naslednjem pregledu me je pa vprasala, ce pogledava, ce srcek bije.
absolutno sem bla za-absolutno sem pa tut racun dobila potemuser posted image

potem je G nabavla novo masino, v ordinaciji je imela specializantko-in smo "testirali" masino in se ucili na njejuser posted image  
tak da sem imela potem na vsakem pregledu ornk UZ(ta specializantka je cist navdusena sprasevala, ce bi pogledali dojencka hihi)-brez racuna.

ti prisepnem: bolj kot jamras, prej ti naredi G UZ(da se preprica, ce je vse OK)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.3.2011 18:15:07   
Edina
jaz sem imela na vsakem pregledu uz. nisem pa imela "potrditvenega".nosečnost je potrdila G na nujnem pregledu potem pa je delala UZ na vsakem pregledu. Imela sem tudi 3D UZ (brezplačno). Res je največ odvisno od G. Sicer pa sem imela v nosečnosti kr probleme tako da je bilo to tudi za pričakovat. Sem pa slišala tudi za primere ko so imele ženske podobne težave kot jaz pa so imele zgolj max 5 uz pregledov.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?