|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok
13.2.2008 9:56:14   
Anonimen
Živjo,

imam eno vprašanje. Zadnjič sem bila prvič pri novem ginekologu, pa mi je rekel, da mi bo naslednjič naredil ultazvok, da vidi kaj se dogaja z jajčniki in kakšna je maternica. Ali se to vidi že s površinskim ali samo z vaginalnim ultrazvokom. Se opravičujem, ker sem tako nevedna.

Lep sonček vam želim
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultrazvok
13.2.2008 10:00:00   
dobrovoljčica
Olja,
tudi jaz sem menjala ginekologa pred dvema letoma in  mi je naredil uz vaginalno.
Mi je zmeril velikost maternice in jajčnike.
Kako delajo drugi ginekologi ne vem, d+samo se mi zdi da kar po večini vaginalno.
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2008 10:03:01   
Naja31
Mislim, da se trebušni ginekološki UZ dela samo v nosečnosti, če se dela iz kakšnih drugih razlogov pa je vaginalni. Pri meni je vedno prej v ne-nosečem stanju bil vaginalni UZ.

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2008 10:07:58   
Anonimen
Čaka te vaginalni UZ.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2008 10:40:00   
Barachiel
Tudi jaz mislim, da te bodo zagotovo pregledali z vaginalnim UZ. Kakor pa sem te razumela bo zgolj preventivne narave, tako da bodi samo čimbolj sproščena in brez skrbi, take preglede opravljajo G vsakodnevno.

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2008 11:35:01   
Anonimen
Hvala punce, super ste.

Naj nam takle sonček sije čim večkrat.

(odgovor članu Barachiel)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?