|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok
13.2.2008 9:56:14   
Anonimen
Živjo,

imam eno vprašanje. Zadnjič sem bila prvič pri novem ginekologu, pa mi je rekel, da mi bo naslednjič naredil ultazvok, da vidi kaj se dogaja z jajčniki in kakšna je maternica. Ali se to vidi že s površinskim ali samo z vaginalnim ultrazvokom. Se opravičujem, ker sem tako nevedna.

Lep sonček vam želim
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultrazvok
13.2.2008 10:00:00   
dobrovoljčica
Olja,
tudi jaz sem menjala ginekologa pred dvema letoma in  mi je naredil uz vaginalno.
Mi je zmeril velikost maternice in jajčnike.
Kako delajo drugi ginekologi ne vem, d+samo se mi zdi da kar po večini vaginalno.
Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2008 10:03:01   
Naja31
Mislim, da se trebušni ginekološki UZ dela samo v nosečnosti, če se dela iz kakšnih drugih razlogov pa je vaginalni. Pri meni je vedno prej v ne-nosečem stanju bil vaginalni UZ.

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2008 10:07:58   
Anonimen
Čaka te vaginalni UZ.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2008 10:40:00   
Barachiel
Tudi jaz mislim, da te bodo zagotovo pregledali z vaginalnim UZ. Kakor pa sem te razumela bo zgolj preventivne narave, tako da bodi samo čimbolj sproščena in brez skrbi, take preglede opravljajo G vsakodnevno.

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2008 11:35:01   
Anonimen
Hvala punce, super ste.

Naj nam takle sonček sije čim večkrat.

(odgovor članu Barachiel)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: