buči
|
, a veš, da sploh ne vem, kje je porodnišnica v KR ... Mož je že tako bogi, ker ga skoz neki matram, da bi najbrž res rad, da sem kje blizu doma. Ko sem bila pri prvem v PO, me je peljal dol, bil tam z mano, šel domov, ker ni bilo nič, se okrog polnoči končno spravil spat (pustimo, da težko zaspi, ko je znerviran), pa sem ga ob pol enih klicala, da naj pride nazaj, pa jebil z mano do 8 zjutraj v porodni, potem spet domov, pa popoldne nazaj. Potem so Aljaža odpeljali v LJ na pediatrično, pa je letal k njemu in k meni in tako 8 dni, dokler naju niso odpustili domov. Revež je shujšal za 4 kg, pa že tako ga nič ni, jaz sem bila pa vsa nestrpna, kdaj bo prišel, ker predčasno ni mogel iz službe, je pa na cesti porabil 45 minut, da je prišel k nama. Res si želi, da bi bila v LJ. Pa tudi sama po eni strani, da me ne bo skrbelo, kje sta, kako se vozita, kakšna je cesta ... Vem, da so v LJ ok. Še nisem slišala res kritike, amapk me pa moti, da ni teh zadev! So strokovnjaki, ampak na enih področjih pa ...