Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 4.1.2009 21:06:47
|
|
|
|
zmajaz
|
Se pridružujem vprašanju - tudi mene to zelo zanima, če zna katera kaj več povedati.
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 5.2.2009 22:03:19
|
|
|
|
koss
|
Jaz sem sicer še v azčetku nosečnosti, in sem imela včeraj ravno pregled pri G. v Celju...Malo sme jo vprasala kako je z ultivo v Celju..Rekla je, da je v Celju ni možno imeti, ker ni dovolj osebja, najpa se pozanimam malo po sdrugih porodnišnicah..Kranj, Ptuj ..tam se te stvari da urediti. Lp
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 5.2.2009 22:21:58
|
|
|
|
zmajaz
|
Koss - hvala za odgovor. Saj sem si mislila, da bo kaj takega. No - jaz na Ptuj, kjer prakticirajo ultivo, sicer nimam dosti dlje kot do Celja, vendar sem prvič bila v Celju zelo zadovoljna, zato sem se zdaj že kar nekako odločila, da bom šla kar v Celje - pa četudi brez ultive. Če sem prvič zdržala brez, bom pa še v drugo. Sicer se pa tudi na Ptuju baje rado zgodi, da ostaneš brez ultive, ker so babice precej proti njej in zelo zagovarjajo naravni porod.
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 6.2.2009 0:12:00
|
|
|
|
LaraS
|
To pa ravno ne bo držalo. Ravno danes sem bila na pregledu v Ce bolnici, kjer je pred vstopom v sobo z ultrazvokom obešen listek s številko anestezista, s katerim se lahko dogovoriš za ultivo. Edini problem je menda ta, da je edini - in če ga, ko ti rojevaš, ni ...
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 6.2.2009 9:17:42
|
|
|
|
Anonimen
|
zdravo. ravno zadnič sem v materinski šoli dobila podatek, da če želiš ultivo ali epiduralno, da to v celju dela dr. Jošt. dali so nam celo telefonsko, ki pa si jo žal nisem napisala. no, verjetno ti bi jo v bolnici dali, če bi rekla. so pa tut v materinski omenl problem, da je edini in da če ma čas pride, drugače pa ne....tak da moreš met res hudičevo srečo, razen če se fiksno prej ne zmeniš z njim.... upam, da sem vsaj malo pomagala.
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 6.2.2009 9:40:43
|
|
|
|
pajek
|
Pozdravljene ! Moja svakinja je lani v začetku maja rodila v Celju z ultivo. Prej se ni nič zmenila, je pa imela srečo, da je bil anestezist tam. Pravi, da je bilo super in ni primerjave s prvič, ko je rodila brez.
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 6.2.2009 12:53:03
|
|
|
|
brigita23
|
punce, super ste da zdaj vemo kaj več o tem Bi pa res lahko še kakšnega anastezista imel
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 12.2.2009 14:57:32
|
|
|
|
Binca1
|
Živjo punce! Pred kratkim sem rodila v celjski porodnišnici in se prej zanimala za ultivo ali epiduralno..Vse to res drži, da imajo le enega anestezista in moraš imeti srečo da je tam..je pa tudi cena kar visoka..Mislim da je 165€ ultiva in epiduralna! Na koncu sem rodila s protibolečinsko anestezijo, ki hkrati odpira in pospeši porod in je bilo prav tako ok..Mi je rekla babica, da če je ne bi dobila bi vse skupaj trajalo še vsaj 2 uri.. Upam da sem še kateri pomagala, tistim ki pa ste v pričakovanju pa želim čim lažji porod in lep preostanek nosečnosti!
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 4.3.2009 18:42:13
|
|
|
|
kpmk
|
Ojla! Ja tole z Ultivo je pa res smešno,... samo en anestezist, in zelo različne cene glede po porodniščnicah,... ker je nekje baje Ultiva tudi zastonj in 100%, v Ce pa je samo če je dr. Jošt dosegljiv. Tud jst ga nameravam poklicat, pa nekako ne vem kdaj je pravi čas ker sem nekje prebrala da zna biti tećen ne vem no,... Aja drugače pa mi je Ultivo priporočil tudi moj G. tako da res mislim da je super zadeva,..... LP
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 4.3.2009 18:44:13
|
|
|
|
kpmk
|
Pa še to na enem forumu pa sem celo zasledila da je Ultiva v Ce brezplačna Prijavljen(a) verchi Zarodek Neprijavljen Prispevek: 23 Re: ULTIVA « Odgovori #1 dne: December 04, 2008, 21:12:32 » Ultiva v porodnišnici Celje je brezplačna, sem govorila z dr.Joštom, ki to izvaja, vendar mora takrat tudi biti on prisoten... http://www.mama.si/forum/index.php?topic=48999.msg1416005
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 5.3.2009 22:39:06
|
|
|
|
magnolija1984
|
kako je pa v Slovenj Gradcu z epiduralno? mogoče katera ve, je tudi plačljiva in odvisna od sreče če je tam anestezist??
|
|
|
|
RE: ultiva v porodnišnici celje 6.3.2009 8:42:13
|
|
|
|
barbi__ka
|
V Slovenj Gradcu je epiduralna zastonj in je dosegljiva 24 ur. Tudi sama nameravam it tja. Sem pa iz Maribora
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?