Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ultiva v ljubljanski porodnišnici 11.4.2009 21:17:40
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: avgust09 živjo punce Sem zdajle veliko prebrala o ultivi in mi je zadeva zelo zanimiva. Se pa informacije zelo razlikujejo na različnih forumih. Zanima me ali jo v LJ. omogočajo in kakšna je cena? Na enem forumu je pisalo da je nudijo in sicer 24 ur na dan hvala za odgovor lepo vsem Oj! Jest sm jo mela in je kar v redu - beri precej zadeta sem bila. Pri popadkih mi je precej pomagala, za sam porod ti jo pa vkinejo da lahko normalno pritisneš. Dobiš jo pa večinoma samo dopoldne, zelo redko pop in ponoči, ker ni toliko anestezistov. Je brez doplačila, zanjo se pa zmeniš oz izraziš željo ko te namestijo v porodno sobo. Takrat ti pa povedo a lahko al ne.
|
|
RE: ultiva v ljubljanski porodnišnici 12.4.2009 14:38:04
|
|
|
|
mateyka
|
pismu, a ve si upate? drugje je namreč prepovedana..
|
|
|
|
RE: ultiva v ljubljanski porodnišnici 12.4.2009 15:04:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: avgust09 živjo punce Sem zdajle veliko prebrala o ultivi in mi je zadeva zelo zanimiva. Se pa informacije zelo razlikujejo na različnih forumih. Zanima me ali jo v LJ. omogočajo in kakšna je cena? Na enem forumu je pisalo da je nudijo in sicer 24 ur na dan hvala za odgovor lepo vsem v lj. p.jo dobiš samo dopoldne pa še to moraš met srečo da je anastezist frej drugače je pa nimaš in je ne moraš dobiti je pa brezplačna
|
|
|
|
RE: ultiva v ljubljanski porodnišnici 13.4.2009 10:48:41
|
|
|
|
avgust09
|
mateyka kje je prepovedana ultiva??? tega pa še nikjer nisem zasledila.
|
|
|
|
RE: ultiva v ljubljanski porodnišnici 13.4.2009 14:07:55
|
|
|
|
mateyka
|
v avstriji sigurno ni dovoljena. na švedskem so me ful debelo gledal, ko sem povedala, da jo tukaj uporabljajo pri porodu.
|
|
|
|
RE: ultiva v ljubljanski porodnišnici 13.4.2009 15:53:35
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka pismu, a ve si upate? drugje je namreč prepovedana.. meni so rekli, da v P MS je ne moreš dobit...sam pol pa slišiš, da se da dobit...baje, da ni registrirano zdravilo v sloveniji...sam po drugi strani pa poznam toliko žensk katere so jo imele pa je vse ok...no sicer nek strah je prisoten..tudi jaz razmišljam kaj naredit...ea pa mi tudi ne diši...brez pa ne vem če bom zdržala..
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......