|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultiva v ljubljanski porodnišnici
11.4.2009 19:12:54   
avgust09
živjo punce

Sem zdajle veliko prebrala o ultivi in mi je zadeva zelo zanimiva. Se pa informacije zelo razlikujejo na različnih forumih. Zanima me ali jo v LJ. omogočajo in kakšna je cena? Na enem forumu je pisalo da je nudijo in sicer 24 ur na dan user posted image user posted image

hvala za odgovor

lepo user posted image vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultiva v ljubljanski porodnišnici
11.4.2009 21:17:40   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: avgust09

živjo punce

Sem zdajle veliko prebrala o ultivi in mi je zadeva zelo zanimiva. Se pa informacije zelo razlikujejo na različnih forumih. Zanima me ali jo v LJ. omogočajo in kakšna je cena? Na enem forumu je pisalo da je nudijo in sicer 24 ur na dan user posted image user posted image

hvala za odgovor

Oj! Jest sm jo mela in je kar v redu - beri precej zadeta sem bila. Pri popadkih mi je precej pomagala, za sam porod ti jo pa vkinejo da lahko normalno pritisneš.

Dobiš jo pa večinoma samo dopoldne, zelo redko pop in ponoči, ker ni toliko anestezistov. Je brez doplačila, zanjo se pa zmeniš oz izraziš željo ko te namestijo v porodno sobo. Takrat ti pa povedo a lahko al ne.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2009 14:38:04   
mateyka
pismu, a ve si upate? drugje je namreč prepovedana.. 

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2009 15:04:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: avgust09

živjo punce

hvala za odgovor

v lj. p.jo dobiš samo dopoldne pa še to moraš met srečo da je anastezist frej drugače je pa nimaš in je ne moraš dobiti user posted image je pa brezplačnauser posted image

(odgovor članu avgust09)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2009 10:48:41   
avgust09
mateyka kje je prepovedana ultiva??? tega pa še nikjer nisem zasledila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2009 14:07:55   
mateyka
v avstriji sigurno ni dovoljena. na švedskem so me ful debelo gledal, ko sem povedala, da jo tukaj uporabljajo pri porodu.

(odgovor članu avgust09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2009 15:53:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

pismu, a ve si upate? drugje je namreč prepovedana.. 

meni so rekli, da v P MS je ne moreš dobit...sam pol pa slišiš, da se da dobit...baje, da ni registrirano zdravilo v sloveniji...sam po drugi strani pa poznam toliko žensk katere so jo imele pa je vse ok...no sicer nek strah je prisoten..tudi jaz razmišljam kaj naredit...ea pa mi tudi ne diši...brez pa ne vem če bom zdržala..

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2009 20:12:42   
pokica_
Uradno za ultivo velja, da je ni možno dobiti, neuradno pa velja, da če imaš papirje urejene jo dobiš,...ampak zgolj zaradi tega ker ni regiistrirana anasteziologi za javnost povejo da je ni možno dobit. Na posvetu so mi pred mes dni dali papirje za ea in ultivo in sem kar oboje podpisala in še povprašala anast., če je res ni mogoče dobit, ampak to ne drži.

Jaz mislim, da če jo še zmeraj prakticirajo, pol že ni tako škodljiva kot mislimo da je.user posted image  Verjetno dr. nebi prevzeli nase tolikšne odgovornosti, da bi škodovali s tem novorojenčkom in otročnici.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......