|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultiva
14.5.2008 21:31:38   
Anonimen
No sam da povem na kratko.PDP sem imela 13.5. pa ni še nič in sem še doma.To bo moj drug porod.Prvič sem rodila naravno,brez nikakršnih sredstev proti bolečinam.Bilo je osem ur popadkov in nato porod 45 min.
Sedaj pa mi je že malo žal ker nisem podpisala za ultivo,ker ko berem vidim da je porod z njo veliko hitrejši in manj boleč.Mislite da imam še kakšno šanso da prepričam ginekologa da mi jo dajo.Sprašujem ker imam jutri pregled in me že počasi postaja strah,ko vem kaj me čaka.Pa nebi rada prestajala takšnih bolečin kot prvič.
PROSIM SVETUJTE MI
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultiva
14.5.2008 21:33:44   
benika
Za ultivo ne rabiš nič podpisat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.5.2008 21:37:26   
Anonimen
A res za ultivo ni potrebno nič podpisat???Ker na spletni strani porodnišnice postojna piše da je potreben predhoden posvet anesteziologa in podpisat da si seznanjen z stranskimi učinki.

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.5.2008 21:38:22   
mali007
Da hočeš ultivo poveš, ko prideš rodit.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.5.2008 21:53:22   
arabela*
ja ampak nasploh je ne dajo radi,če nisi predhodno napovedana in nimaš napotnice od anestezista.
Pa tud to je,da jo v vseh porodnišnicah ne izvajajouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mali007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.5.2008 22:07:56   
Blacky30
Jaz sem tudi slišala, da moraš iti najprej na posvet k anestezistu. Ne vem pa, če v določenih P to ni pogoj. Najboljše, da jutri na pregledu omeniš in potem ko prideš rodit, tudi rečeš, da bi rada rodila z ultivo. Izgubit nimaš kaj, razen, da ti rečejo, da ne moreš. Pa vso srečo in poročaj potem, če ti bo uspelo dobiti ultivo.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.5.2008 12:57:13   
pikica_30
Za ultivo lahko rečeš tisti trenutek, ko prideš rodit - nič prej ni treba nič podpisovat ali se dogovarjat. Je pa fora v tem, da jo lahko dobiš samo v 3 porodnišnicah v SLO: Kranj, Ptuj in Murska Sobota. Drugje je baje nimajo. Imajo pa v Postojni EA, za katero pa rabiš iti na posvet k anesteziologu prej. EA imajo tudi v drugih porodnišnicah seveda. user posted image  Povsod pa je potreben posvet oz. prisotnost na predavanju o EA.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.5.2008 13:52:03   
l.daisy
s tem, da se nekje tudi plačata... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.5.2008 13:57:39   
moya
sedaj bo možno dobit ultivo tudi v ljubljani user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.5.2008 14:06:48   
Nevaeva
Kdaj pa? A bo to tako kot EA, kjer je možnost, da jo dobiš 66:6000? Mislim da je bilo lani razmerje v Ljubljani nekako tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.5.2008 17:12:46   
moya
Ja v MŠ so rekl, da za nas junij-julij bo že. Bomo vidl, kaj bodo še na naslednjih predavanjih povedal..

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.5.2008 19:27:31   
čipka
vem da  u Postojni se da..vsaj tako so mi rekli na MŠ, ker sem se tut sama zanimala za druge pa ne vem
user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.5.2008 21:58:12   
benika
V KR ne rabiš nobenega posveta, nobenega podpisa. Prideš rodit in prosiš zanjo in to je to. Posvet je obvezen samo za EA. Doplačilo za ultivo v KR je 50€.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.5.2008 9:46:04   
Nevaeva
moya - a bo razpoložljivost odvisna tako kot za EA? Ker v tem primeru je isto kot da ne bi imeli Ultive. A so morda tudi kaj povedali glede plačljivosti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?