|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ukinitev življenskega zavarovanja
20.4.2007 11:54:34   
kapesanta
Bom kar tukaj temo odprla, glede na to da gre za finance.
Mož im pri zav. Triglav sklenjeno življ. zavarovanje, a ker imava user posted image  in nujno rabiva denar za predelavo otroške sobe. Sva šla gledat pogoje in so za okup navedeni: izselitev iz RS, smrt, invalidnost ali razveza oz. ostali pogoji ki jih določi zavarovalnica.
A je že katera okupila zavarovanje, ste imele kaj težav? Žal ne poznam nobenega zastopnika da bi ga vprašala, pa se mal zanimam, preden grem težit na zavarovalnico.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ukinitev življenskega zavarovanja
20.4.2007 12:05:18   
Katrin
Tudi jaz sem že delala odkup (ukinitev) življenskega zavarovanja - nobeneih težav. Vendar pa ne pri Triglavu, tako da ne vem, kako ima Triglav.

Vseeno ti želim srečno rešitev.

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 12:32:11   
total
3 leta so obvezna plačljiva,pol pa lahka odkupiš polico,dvigneš ve.....poklič pa ti bojo vse povedali.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 18:08:20   
kapesanta
Hvala - sej se mi je zdel da ne bi smel bit problem, sam pogoji so itak čudno napisani...

l.p. Mateja

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2007 13:33:39   
tititi
Zivjo!

Sem šele sedaj zasledila to temo tako da  si verjetno v tem času že zrihtala.

Meni so ob sklenitvi rekli, da po treh letih lahko dvignem ven. Seveda sem v minusu ampak sem mela pa druge ugodnosti zaradi sklenitve tega zavarovanja tako da se mi pokrije.
Noben pa seveda ni omenjal davka na zavarovalne posle (ki ga je treba plačati na življensko zavarovanje, če je krajše od deset let (čene je oproščeno tega davka) )...

A lahko napišeš kako so ti izračunali vrnejni denar.

Hvala in lp,
tititi

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2007 14:00:13   
Sončni žarek
user posted image Tukaj pa se moram oglasiti - bom mogoče komu pomagala z določenimi pojasniči user posted image  

TOTAL - vsaka zavarovalnica ima svoje pogoje, zato prosim ne posplošuj. Danes pri zelo redkih zavarovalnicah lahko "vzameš ven denar po 3 letih".

KAPESANTA - pogoji so res taki, kot si napisala: smrt, izselitev iz države, velika invalidnost-delovna nesposobnost, razveza (če sta po 1polici zavarovana oba partnerja), pa posebni pogoji, ki jih določi posamezna zavarovalnica --- tu mogoče uspeš z kakšno kreditno pogodbo, potrdilom o izgubi zaposlitve,...Te obranavajo individualno...

Ko sklepate zavarovanja, bodite pozorne na:
---- zastopnik ti reče "ja saj po 3letih lahko vzameš denar ven" ---NAJ VAM POKAŽE POGOJE IN KJE TO PIŠE --- OBVEZNO!!! Ker ti res tako reče, potem pa ugotoviš pogoje, kot jih je KAPESANTA.

---- ob odkupu police ti zavarovalnica vrne MATEMATIČNO REZERVACIJO (kar je cca. 1/3 vplačanega denarja) in od tega ti še odšteje STROŠKE ZA PREKINITEV POLICE in 6.5% DAVEK (ki se obračunava, če je polica veljavna manj kot 10let).

--- MOJ NASVET - se sigurno bolj splača spremeniti polico v PREMIJE PROSTO ZAVAROVANJE (to pomeni, da ti spremenijo zavarovalno vsoto (sicer zmanjšajo), si za ta znesek še naprej zavarovana in ne plačuješ več mesečne premije (denar pa dvigneš npr. po 10letu).

Toliko z moje strani

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 28.5.2007 14:14:10 >

(odgovor članu tititi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2007 23:31:39   
kapesanta
nisva še zahtevala izplačila, ker se 10 let izteče julija in zaradi davka čakava da se izteče....
Sončni žarek - sem ti pisala na ZS.

l.p. Mateja

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (15%)

Večje. (23%)

Enake. (15%)

Enake, le bolj sproščene. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!