Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ukinitev življenskega zavarovanja 20.4.2007 12:05:18
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi jaz sem že delala odkup (ukinitev) življenskega zavarovanja - nobeneih težav. Vendar pa ne pri Triglavu, tako da ne vem, kako ima Triglav. Vseeno ti želim srečno rešitev. lp
|
|
RE: ukinitev življenskega zavarovanja 20.4.2007 12:32:11
|
|
|
|
total
|
3 leta so obvezna plačljiva,pol pa lahka odkupiš polico,dvigneš ve.....poklič pa ti bojo vse povedali.
|
|
RE: ukinitev življenskega zavarovanja 20.4.2007 18:08:20
|
|
|
|
kapesanta
|
Hvala - sej se mi je zdel da ne bi smel bit problem, sam pogoji so itak čudno napisani...
|
|
RE: ukinitev življenskega zavarovanja 26.5.2007 13:33:39
|
|
|
|
tititi
|
Zivjo! Sem šele sedaj zasledila to temo tako da si verjetno v tem času že zrihtala. Meni so ob sklenitvi rekli, da po treh letih lahko dvignem ven. Seveda sem v minusu ampak sem mela pa druge ugodnosti zaradi sklenitve tega zavarovanja tako da se mi pokrije. Noben pa seveda ni omenjal davka na zavarovalne posle (ki ga je treba plačati na življensko zavarovanje, če je krajše od deset let (čene je oproščeno tega davka) )... A lahko napišeš kako so ti izračunali vrnejni denar. Hvala in lp, tititi
|
|
|
|
RE: ukinitev življenskega zavarovanja 28.5.2007 14:00:13
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Tukaj pa se moram oglasiti - bom mogoče komu pomagala z določenimi pojasniči TOTAL - vsaka zavarovalnica ima svoje pogoje, zato prosim ne posplošuj. Danes pri zelo redkih zavarovalnicah lahko "vzameš ven denar po 3 letih". KAPESANTA - pogoji so res taki, kot si napisala: smrt, izselitev iz države, velika invalidnost-delovna nesposobnost, razveza (če sta po 1polici zavarovana oba partnerja), pa posebni pogoji, ki jih določi posamezna zavarovalnica --- tu mogoče uspeš z kakšno kreditno pogodbo, potrdilom o izgubi zaposlitve,...Te obranavajo individualno... Ko sklepate zavarovanja, bodite pozorne na: ---- zastopnik ti reče "ja saj po 3letih lahko vzameš denar ven" ---NAJ VAM POKAŽE POGOJE IN KJE TO PIŠE --- OBVEZNO!!! Ker ti res tako reče, potem pa ugotoviš pogoje, kot jih je KAPESANTA. ---- ob odkupu police ti zavarovalnica vrne MATEMATIČNO REZERVACIJO (kar je cca. 1/3 vplačanega denarja) in od tega ti še odšteje STROŠKE ZA PREKINITEV POLICE in 6.5% DAVEK (ki se obračunava, če je polica veljavna manj kot 10let). --- MOJ NASVET - se sigurno bolj splača spremeniti polico v PREMIJE PROSTO ZAVAROVANJE (to pomeni, da ti spremenijo zavarovalno vsoto (sicer zmanjšajo), si za ta znesek še naprej zavarovana in ne plačuješ več mesečne premije (denar pa dvigneš npr. po 10letu). Toliko z moje strani
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 28.5.2007 14:14:10 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Velikost prsi po dojenju.пеперутка16Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?Manjše. (
15%)
Večje. (
23%)
Enake. (
15%)
Enake, le bolj sproščene. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!