Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ugovor za napačen izračun dohodnine 13.5.2008 22:46:51
|
|
|
|
Naja31
|
A vzdrževane družinske člane imaš na njihovem računu upoptevane? Jaz sem danes oddala ugovor, ker sem spremenila obdobje uveljavljaja za sina, ker sva z možem ugotovila, da se nama še najbolj splača, da ga on uveljavlja 11 mesecev in jaz enega, kot če ga jaz uveljavljam celo leto.
|
|
|
|
RE: ugovor za napačen izračun dohodnine 14.5.2008 7:59:24
|
|
|
|
*kinnie*
|
Pri meni je bil na internetu izračun, da moram plačati 100 eur, davčni izračun po pošti pa pravi, da dobim nazaj . No, HB ane! Bom pa ugovarjala, moram dodati še enga družinskega člana... Mi dobimo dinarčke jeseni, se motim?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 10:52:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ugovor za napačen izračun dohodnine 14.5.2008 13:29:27
|
|
|
|
Bejba
|
Tudi jaz bom ugovarjala. So mi enega sina šteli od 1.-12. meseca, drugega pa od 1. - 4., pa potem od 6. - 12. meseca. Kje se jim je pa 5. mesec zgubu ? Tako da ugovor pade. LP; B
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 13:31:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ugovor za napačen izračun dohodnine 14.5.2008 13:32:01
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie* Mi dobimo dinarčke jeseni, se motim? Ne ampak do 30.06.2008, točni datum ti pa piše na odmeri/odločbi ki si jo prejela.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 13:36:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ugovor za napačen izračun dohodnine 14.5.2008 13:37:06
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija In ta ugovor pošlješ na UE al kam. aha, na upravno enoto
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 13:50:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ugovor za napačen izračun dohodnine 14.5.2008 13:51:58
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija In ta ugovor pošlješ na UE al kam. aha, na upravno enoto dej povej rajši!!!!!!!!!!!!!!!!! kam? No? čakaj, a me hecaš? Ja na durs kam pa drugam Kaj naj bi imel veze upravna enota z dohodnino?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.5.2008 13:56:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ugovor za napačen izračun dohodnine 14.5.2008 14:36:39
|
|
|
|
lefairyon
|
bom tudi ugovarjala ker mi hodi razlike za skor 150€...premalo so napisali!!!tak da danes pičim na davčno... op.: lukrecija do zdaj sem še vedno oddala na durs dohodnino, na ue so se sam dokazila zbirala ko je blo še potrebno
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?