Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ugotovitve znanstvenikov...blagor prašičem 21.4.2006 23:05:44
|
|
|
|
pravljica
|
Sem iskala nazaj pa ga še nisem našla...torej: Kaj vse so ugotovili znanstveniki : > > > > Če bi kričal 8 let, 7 mesecev in 6 dni, bi lahko z energijo > proizvedenega zvoka segrel skodelico kave. > > (se splača?) > > > > Če bi vztrajno prdel 6 let in 9 mesecev, bi proizvedel dovolj plina, > ki bi ustvaril energijo enako atomski bombi. > > (E, to je ze boljse!!) > > > > Orgazem pri prasiču traja 30 minut. > > (V naslednjem zivljenju hočem biti prasec) > > (Le kako so to ugotovili ... in zakaj ?!?) > > > > Pri razbijanju z glavo po zidu porabią 150 kalorij na uro. > > (Ej, ne morem pozabiti tistega s praąiči) > > > > Ljudje in delfini so edina bitja, ki imajo spolne odnose zaradi uzitka. > > (A se zato Flipper vedno tako smeji ?) > > (Prasiči pa imajo 30 minutne orgazme... Se mi ne zdi ravno fer...) > > > > Najmočnejąa miąica v telesu je jezik. > > (Hmmmmmmmmm........) > > (pri zenskah prav gotovo) > > > > Som ima več kot 27.000 centrov za okus v jeziku. > > (Ma kaj je lahko tako okusnega na dnu ribnika ?) > > > > Bolha lahko preskoči 350 kratno dolzino svojega telesa. To je tako kot > da bi ljudje lahko preskočili nogometno igrisče. > > (30 minut... si mislis? In zakaj prasiči ??) > > > > sčurek lahko zivi do 9 dni brez glave, preden umre od lakote. > > (brrrrrrrr....) > > > > Nekateri levi se parijo tudi do 50krat na dan. > > (V naslednjem zivljenju bi vseeno rad bil prasič.... Kvaliteta nad > kvantiteto!!) > > > > Metulji čutijo s svojimi stopali. > > (Oh, to je skoraj tako neumno kot tisto s somi) > > > > Nojevo oko je večje od njegovih mozgan. > > (Nič, nič,... poznam nekatere ljudi, pri katerih je enako...) > > > > Morske zvezde sploh nimajo moµganov. > > (Kot sem ze rekel, poznam tudi nekaj ljudi.....) > > > > Potem, ko sem to prečital, lahko rečem samo: > > Srečni prasiči......
|
|
RE: ugotovitve znanstvenikov...blagor prašičem 21.4.2006 23:13:14
|
|
|
|
KODA
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2006 23:19:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ugotovitve znanstvenikov...blagor prašičem 22.4.2006 11:01:07
|
|
|
|
x_srečka_x
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?