Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 5.2.2007 9:32:22
|
|
|
|
kalbo
|
vodovodarja naterat, naj uštima kot ve in zna.
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 5.2.2007 9:37:06
|
|
|
|
mala maja
|
to že kalbo, sam kaj ko se ne oglasi na telefon, ker ima cel kup stvari še za poštimat. Kdo poznja, poštenega in poceni vodovodarja iz okolice Kamnika, Domžal... Ma ga bomo probal odrezat, če ne bo šlo, ga bomo pa zamenjal.
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 5.2.2007 9:42:54
|
|
|
|
kalbo
|
Sej je možno odrezat. Sam v kopalnici mora bit tko al pa tko tlak mal nižji kot drugje, pa še padec mora bit, tko da je tebi tale vodovodar zadevo falil precej več od dveh centimetrov.
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 13.2.2008 21:48:11
|
|
|
|
joma
|
Malo za hec, čeprav ni smešno... Lahko tebi, ko je previsok. Meni ga je pa pozabil dat! Sem pogruntala zdaj, ko je že estrih, da nekaj ne štima. Sem tud jezna ko hudič. V načrtu ga imam in tud nisem rekla, da ga nočem. Nikdar se mu ne bi odpovedala, sploh v montažni hiši in s parketom po hiši. Ne vem, kako bomo rešili.
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 14.2.2008 9:41:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi se pozanimala, kje trenutno dela oz. kje je doma in ga za kravatlc privlekla, pa magari, če sredi noči popravlja. Resno. Imam poln kufr mojstrov, ki strašno cenijo svoje delo in čas, delo in čas naročnikov pa sta jim nepomembna. Nimajo nobenega spoštovanja do drugih, do sebe pa pričakujejo klanjanje.
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 14.2.2008 10:47:50
|
|
|
|
mika
|
Malo za hec, čeprav ni smešno... Lahko tebi, ko je previsok. Meni ga je pa pozabil dat! Sem pogruntala zdaj, ko je že estrih, da nekaj ne štima. Sem tud jezna ko hudič. V načrtu ga imam in tud nisem rekla, da ga nočem. Nikdar se mu ne bi odpovedala, sploh v montažni hiši in s parketom po hiši. Ne vem, kako bomo rešili mi tud nimamo talnega sifona v kopalnici, s tem da tud pralnega stroja ne, ki bi lahko spustil vodo. imamo ga v kurilnici in pralnici
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 17.2.2008 19:09:23
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Malo za hec, čeprav ni smešno... Lahko tebi, ko je previsok. Meni ga je pa pozabil dat! Sem pogruntala zdaj, ko je že estrih, da nekaj ne štima. Sem tud jezna ko hudič. V načrtu ga imam in tud nisem rekla, da ga nočem. Nikdar se mu ne bi odpovedala, sploh v montažni hiši in s parketom po hiši. Ne vem, kako bomo rešili mi tud nimamo talnega sifona v kopalnici, s tem da tud pralnega stroja ne, ki bi lahko spustil vodo. imamo ga v kurilnici in pralnici kaj pa če vam spusti pipa ali pa WC kotliček? Verjami tudi takrat je lahko kar precej vode
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 17.2.2008 20:32:15
|
|
|
|
sazi
|
mi tudi nismo dali narediti talnega sifona, je pa res, da bodo tla v kopalnici 1 cm nižja, kot vsa ostala, tako, da bi moralo biti ogromno vode, da bi nam zalilo ostale prostore
|
|
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 17.2.2008 22:23:08
|
|
|
|
Nisaa
|
mi ga tud nimamo,no pa tud nižjo kopalnico nimamo ,pol lohk sam upamo da nam ne zalije
|
|
RE: uff sem jezna-talni sifon 17.2.2008 22:37:22
|
|
|
|
natalia
|
mi tudi nimamo talnega sifona,sploh nisem pomislila na to
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?