|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uff sem jezna-talni sifon
4.2.2007 16:36:33   
mala maja
Včerej me je kar na rit vrglo. user posted image user posted image
Uglavnem se pogovarjamo s keramičarjem da pride v kopalnico položit ploščiče, pa da je treba še prej banjo podzitad in da bo tlake on naredil da bo sam padec dobil da bo teklo v sifon  in kaj ugotovimo, da je vodovodar talni sofon položil user posted image 2 cmuser posted image višje kot je tlak v hodniku.user posted image user posted image
tip bi nama moral že v srednji štuk pridit nazaj namontirat radiatorje in v mansardi pobrat dol, pa en regulator na peči namontirat, pa se nama že za to ne oglasi, kaj šele če ga kličem kaj je nardil s sifonom in kaj se da naresti.

A kera ve se ga lahko održe?? Sej če je plastičen in še vedno paše tisti lijaček notri???
Se huje pa je ker sama delam v tem fohu in sem zraven stala ko zmaj ko je cevi polagal., pa nisem opazila kaj je naredil..user posted image user posted image  
Pa ne reč da nej vse ven"seštemamo" ker nimam volje za to.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uff sem jezna-talni sifon
5.2.2007 9:32:22   
kalbo
vodovodarja naterat, naj uštima kot ve in zna.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 9:37:06   
mala maja
to že kalbo, sam kaj ko se ne oglasi na telefon, ker ima cel kup stvari še za poštimat.user posted image user posted image  Kdo poznja, poštenega in poceni vodovodarja iz okolice Kamnika, Domžal...

Ma ga bomo probal odrezat, če ne bo šlo, ga bomo pa zamenjal.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 9:42:54   
kalbo
Sej je možno odrezat. Sam v kopalnici mora bit tko al pa tko tlak mal nižji kot drugje, pa še padec mora bit, tko da je tebi tale vodovodar zadevo falil precej več od dveh centimetrov.

Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2008 21:48:11   
joma
Malo za hec, čeprav ni smešno... user posted image Lahko tebi, ko je previsok. user posted image Meni ga je pa pozabil dat! user posted image Sem pogruntala zdaj, ko je že estrih, da nekaj ne štima. Sem tud jezna ko hudič. V načrtu ga imam in tud nisem rekla, da ga nočem. Nikdar se mu ne bi odpovedala, sploh v montažni hiši in s parketom po hiši. Ne vem, kako bomo rešili.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2008 9:41:43   
Anonimen
Jaz bi se pozanimala, kje trenutno dela oz. kje je doma in  ga za kravatlc privlekla, pa magari, če sredi noči popravlja. Resno. Imam poln kufr mojstrov, ki strašno cenijo svoje delo in čas, delo in čas naročnikov pa sta jim nepomembna. Nimajo nobenega spoštovanja do drugih, do sebe pa pričakujejo klanjanje.

(odgovor članu joma)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2008 10:47:50   
mika
Malo za hec, čeprav ni smešno... Lahko tebi, ko je previsok. Meni ga je pa pozabil dat! Sem pogruntala zdaj, ko je že estrih, da nekaj ne štima. Sem tud jezna ko hudič. V načrtu ga imam in tud nisem rekla, da ga nočem. Nikdar se mu ne bi odpovedala, sploh v montažni hiši in s parketom po hiši. Ne vem, kako bomo rešili

mi tud nimamo talnega sifona v kopalnici, s tem da tud pralnega stroja ne, ki bi lahko spustil vodo.
imamo ga v kurilnici in pralnici

(odgovor članu joma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2008 19:09:23   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Malo za hec, čeprav ni smešno... Lahko tebi, ko je previsok. Meni ga je pa pozabil dat! Sem pogruntala zdaj, ko je že estrih, da nekaj ne štima. Sem tud jezna ko hudič. V načrtu ga imam in tud nisem rekla, da ga nočem. Nikdar se mu ne bi odpovedala, sploh v montažni hiši in s parketom po hiši. Ne vem, kako bomo rešili

mi tud nimamo talnega sifona v kopalnici, s tem da tud pralnega stroja ne, ki bi lahko spustil vodo.
imamo ga v kurilnici in pralnici

kaj pa če vam spusti pipa ali pa WC kotliček? Verjami tudi takrat je lahko kar precej vodeuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.2.2008 20:32:15   
sazi
mi tudi nismo dali narediti talnega sifona, je pa res, da bodo tla v kopalnici 1 cm nižja, kot vsa ostala, tako, da bi moralo biti ogromno vode, da bi nam zalilo ostale prostore

Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2008 22:23:08   
Nisaa
mi ga tud nimamo,no pa tud nižjo kopalnico nimamo ,pol lohk sam upamo da nam ne zalijeuser posted image user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.2.2008 22:37:22   
natalia
mi tudi nimamo talnega sifona,sploh nisem pomislila na to user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Nisaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.2.2008 11:50:52   
mika
kaj pa če vam spusti pipa ali pa WC kotliček? Verjami tudi takrat je lahko kar precej vode

tudi v kuhinji lahko spusti pomivalni stroj, pa nimamo sifona, po tleh pa parket.

kopalnica je na istem nivoju kot ostali prostori, ker nisem hotla imet praga.

lahko se zgodi marsikaj....morali smo trgat parket v spalnici, ker keramičar ni imel časa položit gresa na balkonu, potem pa je naenkrat prišla zima. estrih na balkonu je bil tako narejen, da nam je teklo direkt v spalnico pod parket.

saj pravijo, da ko zgradiš hišo, naslednji dve leti popravljaš napake.....kaj češ

Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?