Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 23.3.2009 9:36:59
|
|
|
|
bskrle
|
Strokovnjaki pravijo, da ne. POišči odgovor pri Pušenjaku.
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 23.3.2009 9:50:49
|
|
|
|
benika
|
Par tem nižje si preberi.
|
|
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 23.3.2009 12:01:52
|
|
|
|
Bojana82
|
Ultrazvoki nikakor ne morejo škoditi otročku!
|
|
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 19.5.2009 16:44:43
|
|
|
|
giotti
|
Z vsako novo tehnologijo je tako, da so potrebna leta in leta prakse, opazovanj in raziskav, preden dokažejo, ali kaj "škodi" ali ne ... Jaz sem nagonsko skeptična do vseh elektronskih naprav, pa če gre za računalnike, mobitele, ali pa UZ. Podzavestno mi ne paše, da bi delali preveč UZ-jev in na NS sem bila kar malo živčna, ker je trajala toliko časa. Ni mi seveda žal, da sem šla, sem pomirjena, da je otroček OK, zdaj pa resnici na ljubo ne želim več nobenega UZ-ja. Kaj mi bo pa povedal?? Da kaj ni okej? In kaj bom potem s tem podatkom? Še bolj bom nemirna ... Mislim pa, da moja G niti ne dela več UZ-jev, kot jih itak plača zavarovalnica, se pravi še morfologija in konec, če je nosečnost seveda zdrava, kar moja po njenih besedah je. Mislim, da kot pri vsaki stvari je tudi tu potrebna ena zdrava pamet in srednja pot. Nikakor pa mi niso simpatični UZ-ji, ki so sami sebi namen, na primer 4D UZ, v tednih, ko niti več ne gre za morfološko preiskavo, ampak samo z namenom, da "gledamo na televiziji svojega dojenčka". Še dolgo mogoče ne bodo vedeli, kakšen vpliv ima to na otročka. Mogoče ga nima, mogoče pa??
|
|
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 19.5.2009 21:20:59
|
|
|
|
nejcko
|
Giotti, se podpišem.
|
|
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 20.5.2009 10:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Traparije! Koliko je škodljivih snovi v našem okolju in sevanj okoli nas, a to vas tudi skrbi? Ko ste zanosile ste se zaprle doma v sobo brez električne napeljave in z ultrazvočno izolacijo, v službo niste več hodile pa samo doma pridelano hrano ste jedle. Svašta! UZ ni toliko škodljiv, sploh pa pri teh parih pregledih kot jih imamo, veliko koristnejši je, če seveda veš zakaj se uporablja. In to ni zato, da bi videl otročka na TV ampak, da se lahko že med nosečnostjo otkrijejo nepravilnosti na plodu/otroku. Že med nosečnostjo lahko naredije določene kirurške posege na otroku, da se lahko donosi in normalno rodi... LP in lepo se imejte pa manj se sekirajte
|
|
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 20.5.2009 10:54:00
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Traparije! Koliko je škodljivih snovi v našem okolju in sevanj okoli nas, a to vas tudi skrbi? Ko ste zanosile ste se zaprle doma v sobo brez električne napeljave in z ultrazvočno izolacijo, v službo niste več hodile pa samo doma pridelano hrano ste jedle. Svašta! UZ ni toliko škodljiv, sploh pa pri teh parih pregledih kot jih imamo, veliko koristnejši je, če seveda veš zakaj se uporablja. In to ni zato, da bi videl otročka na TV ampak, da se lahko že med nosečnostjo otkrijejo nepravilnosti na plodu/otroku. Že med nosečnostjo lahko naredije določene kirurške posege na otroku, da se lahko donosi in normalno rodi... LP in lepo se imejte pa manj se sekirajte Bom še 1x napisala, kar sem zgoraj napisala, ker mogoče nisi dobro prebrala Mislim, da kot pri vsaki stvari je tudi tu potrebna ena zdrava pamet in srednja pot. Srečno vsem
|
|
|
|
RE: uLTRAZVOK- ŠKODLJIVE POSLEDICE 20.5.2009 11:53:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Z vsako novo tehnologijo je tako, da so potrebna leta in leta prakse, opazovanj in raziskav, preden dokažejo, ali kaj "škodi" ali ne ... se popolnoma strinjam Mislim, da kot pri vsaki stvari je tudi tu potrebna ena zdrava pamet in srednja pot. in tudi s tem se strinjam Ni mi jasno zakaj, s čim se vse ukvarjate, a ste vse doma pa sam študirat in ko vam kaj pade v glavo pa takoj gremo pisat. In kaj naj bi pomenilo PREVČ UZ v nosečnosti??? V 9 mesecih 3 je, ali mogoče 5 x ali 9 x , res ne vem kaj za vas pomeni PREVEČ. Če je naprimer 5 uz v 9 mesecih po cca 15 min, ne vem no, sej ne gre za kemično obsevanje. Ene enostavno ne znate uživati življenja, pa tako kratko je lahko, na žalost. Obremenjevat se s tako banalnimi stvarmi se mi zdi izguba časa. Še vedno, hvalabogu, imamo možnost izbire in tako UZ lahko tudi odkloniš, stvar izbire - zakaj je potem ne bi izkoristili. Prihranili bi čas in nastale stroške. pa -pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?