tinaaja
|
No, borbe so ponavadi, saj pucanje ni nic lustnega. Ampak ne bo otrok tisti, ki vam diktira, kaj je dobro in kaj ne. Meni se je srce paralo, ker sem jo morala tko na silo pripravit do pucanja, ampak boljs tako kot AB. Otroka prijet mocno, da se ne more izvit, tud z nogami ga stisnit njegove nogice, da se ga bolje fiksira, samo da rata spucat. No nasa je pol pocasi dojela, da ji to pomaga. Pa se tole nam je veliko spremenilo - sterimar. Pusti si ga naspricati v nos in pol zdaj mirno pocaka, da se ji posesa. No vecinokrat je mirno Smo pa delali na tem, da se ji je vsakic razlozilo, kaj se naredi in zakaj je treba. Ta veliko flasko fizioloske (0,2 ali 1dcl)pa uporabljamo ko je res kriza, drugace zmeraj sterimar. Tud 20x na dan oz kolikor je potrebno. V sanolaborju se kupi te flaske, notri se nalije fizioloska in se to spricne v nos v curku (otrok ne sme lezat na hrbtu, ampak sedet v narocju, imet je treba kaksno tetro spredaj, da se hitro obrise, kar stece ven..).. Tukaj nasa zmeraj ornk protestira, ampak jo stekam.. Ampak spet - kar je treba, je treba. aja, operil P RAZPRSILO (ne kapljice) zjutraj in zvecer. Materina dusica po potrebi. Vlazenje zraka z vlazilcem. In pucanje, pucanje, pucanje, pucanje...
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 7.3.2009 10:03:37 >