|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uši
26.4.2010 22:44:40   
pinkiponki
Jaz bi lepo prosila, če katera pozna učinkovit način za odpravo uši. Jaz sem moji hčerki dvakrat v treh dneh umila lase s šamponom Nix, pa še ni konec. Uši že pomori, samo gnid ne, pa sem gledala reklamo za Paranit, ki naj bi odpravil tudi gnide, samo ne vem če je temu res tako - vsaj v lekarni tega ne obljubijo - pa 20 eur stane. Itak da bom dala, samo če unčinkuje, samo me zanimajo vaše izkušnje - upam, da jih katera ima, glede na to da kao ful razsajajo po vrtcih uši.
Hvala že vnaprej!

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uši
26.4.2010 22:55:31   
Anonimen
Necakinja in svakinja sta se jih resili s tem

http://www.e-natura.si/index.php?page=shop.product_details&flypage=nova.tpl&product_id=1497&category_id=74&option=com_virtuemart&Itemid=53&vmcchk=1&Itemid=53

(odgovor članu pinkiponki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.4.2010 23:07:55   
eva1
Moja sestra pravi da je ta paranit ful ok..pa neki glavniček za uši..uglavnem oni so se tako rešili te nadloge!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2010 7:16:06   
vesna.com
Sem ga kar skopirala iz stare debate, da ni treba še enkrat pisat;
Najprej je treba glavo umiti s šamponom proti ušem.Vendar bo to odstranilo uši, ne gnide. Te je treba pobrati dol z rokami, zelo natančno.Oprati vsaj na 60 je treba vso posteljnino in vse.Če se kaj ne da oprat, je treba dat za 2dni v vrečko in v skrinjo.Oprati je treba tudi vse pliškote in podobno! Če ne boste natančni, se bo stvar ponovila.Tudi lase je treba po enem tednu še enkrat oprat in vsak dan pregledovati glavo.Priporočam šampon ki ima v kompletu tudi subrino proti ušem, nam je pomagalo da ni vedno znova nazaj prinesla uši.Pomaga tudi če glavo namažeš z alkoholnim kisom in nekaj časa pustiš.Uši gredo dol, za gnide velja isto kot pri šamponu.Če jih ne odstraniš, bo iz le teh po približno7-10ih dneh spet uš.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2010 8:53:55   
Paštetka
Paranit je zakon! Samo navodila je potrebno upoštevati. Uniči uši in gide.

S tem, da če otroka pošlješ v vrtec, kjer imajo uši in gnide, jih bo spet dobil.

Tako, da ali ga pustiš doma, ali postrižeš frizurco na kratko

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2010 8:55:00   
rija
bojda so v našem vrtcu ušiuser posted image

a tvoja sta jih staknila?

...vox populi...

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2010 10:18:26   
barbi007
ja, rija, v našem vrtcu so uši in to zelo veliko...našega smo ravno včeraj postrigli čisto na kratko. baje, da se uši ne morejo rešiti, ker eni otroci vedno znova pridejo v vrtec z njimi, tako, da jih potem dobijo še ostali. tako je to v našem vrtcu, pa verjetno še drugje.
lp

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2010 10:22:31   
rija
no, mi jih nimamo....še....tak, da lahko pridete na kofe user posted image

...vox populi...

(odgovor članu barbi007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2010 17:52:02   
ema tiara
paranit pomaga,vsaj nam je pa ima ful dolge lase...da pa ne dobi nazaj uši pa se v pikapolonici-morda še kje-dobi sprej s katerim pošpricaš po laseh da jih ne dobi nazaj

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2010 18:56:06   
pinkiponki
hvala punce, jutri gremo še po paranit in upam, da se jih končno znebimo.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.4.2010 22:18:22   
Spark
V našem vrtcu imajo uši že celo leto. Nikakor se jih ne znebimo. Tudi naša jih je pridelala že nekajkrat.
Uporabljamo paranit. Nazadnje smo se jih znebili po naslednjem postopku. Prvo sem ji s sprejem pošpricala lase, nato pa ji s tem šamponom oprala lase. Nato sem ji čez dva dni ponovno operala lase s tem šamponom, in čez en teden ponovila s sprejem. Nato sem ji pa ene 14 dni prala samo s tem šamponom lase. In seveda vsakič še zlikala. Od januarja pa do sedaj jih nismo imeli, na kar sem bila malo ponosno. Sedaj pa jih imamo spet. Seveda pa vse oprati, od posteljnine, vseh povštrov v dnevni, kape, trakci, jakne, puloverje, pliškote sem dala ven iz postelje.
Mi je pa ena forumašice svetovala kokosovo olje. To pa priznam, da nisem probala.
Jaz si pa svoje lase pred pranje preventivno natopim z olivnim oljem, pa s sprejem pošpricam in operem s tistim šamponom lase.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2010 9:00:15   
Lu
Paranit zakon. Preverjeno.

Naši tamali smo prali glavo skoraj 1,5 meseca z tem Nixom. Potem se reskirala in dala tistih 20 eur za šamšon in sprej pd Paranita. No in tako smo odpravili nadlogo.

Vso srečo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?