Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ali ga katera ima? Kako ste zadovoljen? Za katere predele ga uporabljate? A dlake res kake 3 tedne ne zrastejo?
Jaz hodim že več let enkrat na mesec na depilacijo bikini, pazduha h kozmetičarki in vsakič tam pustim okoli 10 €. Če je ta zadevica res tako dobra kot reklamirajo, bi kozmetičarko kar opustila.
Jaz ga nimam, ima pa ga kolegica ki si ga je kupila v navalu teh reklam in pravi da ni ravno zadovoljna. Učinek je isti kot da puliš s pinceto, torej boli in kmalu zrastejo zopet nove. Po moje je škoda denarja za take stvari, vzemi staro dobro pinceto pa bo.