ronja
|
Verjetno ti bodo največ lahko svetovali v nefrološki in v amb. za patološko nosečnost. Po moje glede na to, da imaš tako malo časa, pojdi kar direkt tja in povej po pravici, morda se boš komu zasmilila, da ti bo pomagal. Ko sem sama morala zamenjat g., so se me tudi usmilili nekje:). Glede tega, kaj zate pomeni ta bolezen, pa me ne moremo bit pametne, ker ne poznamo ne bolezni, ne rizikov... Mariskaj rata, če bi bilo res nemogoče oz. smrtno nevarno, bi ti verjetno že g. sama rekla, da ga ne serji, vseeno pa se je boljše prej pozanimat še pri kom, ker tudi ni nujno, da g. pozna vse rizike, ker oni niso specializirani za bolezni ledvic... Probaj dobit od g. vsaj napotnico za razgovor o možnostih ali kaj takega. To bi mogoče lahko napisala že prej... Če bi ti ledvice res odpovedale, bodo to verjetno pravi čas odkrili, če boš ves čas pod kontrolo in lahko hodiš ta čas na dializo, vendar to res ni nekaj, kar bi si človek izbral... Pojdi do zdravnikov in teži vsem, dokler te nekdo ne vzame, da se lahko pogovoriš. Ali pa če najdeš vsaj kakega zdravnika na med.over.net, ki bi ti znal svetovat čez vikend, če ne boš tam uspela... Držim pesti, da najdeš nekega strokovnjaka in da te bo lahko pomiril, da bo vse ok in da bo potem tudi res tako:).