PIAF
|
Mi smo bili 2 leti zapored, ker nam je ful všeč in še bomo šli. Bili smo l.2005 in 2006, voda je bila čista, nasploh pa mi je to naselje ful všeč. Mi smo bivali v vrstnih sobah (hiškah), kjer lahko avto postaviš čisto zraven vhoda, imaš svoj vhod, veliko teraso, na njej ležalnik, senčnik, mize in stole, notri pa velika soba s 3 posteljami, kopalnica s tušem in v sobi je tudi hladilnik. Meni je bilo super. Jedli smo v bližnji restavraciji (mi smo imeli do tja par metrov, ker smo bili v prvi ulici), kjer je hrana odlična, do morja je par metrov, za otroke super, animacija zvečer itd.itd. Skratka mi smo bili res zadovoljni. Poleg tega vozi iz pomola kar tam ladjica (taxi boat) v Rovinj (10 minut vožnje), kjer te zapelje direkt na tržnico, kjer smo si mi nabasali sadja...šli na sladoled...in nazaj....superca Edina stvar, ki bi jo jaz navedla kot negativno je, da je v naselju premajhna trgovina glede na to, da so tam tudi apartmaji in kamp. Mi nismo potrebovali več, ker smo imeli tako polpenzion, ampak za druge pa ne vem, kam so hodili kupovat meso - verjetno v Rovinj v kakšno večjo trgovino, ne vem. greste v APP ali sobe?
|