|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tunizija
24.5.2008 19:16:04   
mirabela
planirali smo dopust v Tuniziji, zato IZKUSNJE PROSIM user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tunizija
24.5.2008 19:40:03   
natasarobi
Bila v Hammametu v hotelu Chickh Khan 4*  (nekaj tekega - ne vem če je prav napisano).

Hotel v redu, blizu morja, imajo svojo plažo, meni hrana ne preveč dobra (sem bila bolj lačna kot sita). V hotelu sva bila edina Slovenca, čeprav sva  šla s Kompasom. Če si samo v hotelu je beda, moraš kam it - midva sva šla na dvodnevni safari (bilo je super) in pa en dan na ogled Tunisa.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2008 20:26:32   
goa
Bila v Hammametu, hotel 2* bilo je super. Hotel na plaži, plaža lepa, peščena, čista, morje super. Ljudje v hotelu zelo prijazni, tudi hrana je bila dobra. Tak da smo najlepše.

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2008 22:18:21   
Goldy
Hammamet - hotel Paradis Palace - lani septembra. Zelo lepo. Dobra hrana, lepa plaža, čisto morje, dokler ni prišel nek tok in prinesel travo...

(odgovor članu goa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2008 21:44:27   
tajtaja
Bila v Monastir-u, hotel Golden Beach Club ****. Pravzaprav Skanes ali nekaj takega.
Brez pripomb, pravzaprav zelo zadovoljna v primerjavi z ponudbo sosednje Hrvaške, kar se tiče All-inclusive se lahko kar skrijejo.
Najbolj všeč mi je pa bilo da je zares blizu letališča, da se potem res ne cijaziš še nekam daleč, se pa hrupa letal neverjetno res ne sliši, ker ne letijo prek hotela ali nekaj takega.
Toplo priporočam.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.6.2008 13:05:22   
zoom zoom
Tudi mi smo danes rezervirali hotel v Yasmin Hammametu in gremo naslednji teden, pa me zanima ali je dovolj, da vzamem samo oblačila s kratkimi rokavi/hlače ali naj za vsak slučaj vzamem še kaj toplejšega.

A se je po mesti družinsko varno sprehajat?

Že kdo pozna Chartage Land zabaviščni park (je baje blizu) in ali se splača pogledat.

Še kakšna posebna informacija? Vse dobrodošlo.

Sicer pa upam, da bomo/boste vsi imeli en lep dopust, brez kakršnih koli nevšečnosti.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.6.2008 13:08:20   
zoom zoom
AJA še to. Koliko denarja naj še prbl. vzamemo s seboj, glede na to, da imamo AI in da se na kakšne daljše izlete (npr. safari) ne bomo udeležili, zaradi majhnih otrok?

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.6.2008 13:59:46   
Nika v službi
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1603528&mpage=2&#1611475
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2243347

Tule je nekaj postov na temo Tunizije, med njimi tudi moje izkušnje s Tunizijo in Djerbo.

Tunizija, tako kot ves jug Sredozemlja,  je o.k., če izbereš dober hotel (najmanj 4*), pa vendar bi jaz definitivno izbrala prej Turčijo kot Tunizijo.

Večja mesta (Tunis, Hammamet) niso posebej problematična za sprehod z družino, le pozno zvečer oz. ko pade mrak se izogibajte medine oz. osamljenih krajev.

Denarja prav veliko ne potrebuješ, če imaš ALL varianto, drobiž je dobrodošel za napitnino (priporočam povsod, ker bakšiš dela čudežeuser posted image ), sicer pa kombiniraj s kreditnimi karticami. Odvisno je tudi od tvojih nakupovalnih želja in navad. Mi pač vedno vzamemo relativno malo kešovine, če zagusti, lahko še vedno dvigneš na bankomatu. No, do zdaj take potrebe pri nas ni bilo.

Jaz bi rekla, da imaš za 1 teden 200€ več kot preveč.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.6.2008 8:24:47   
staši
Se strinjam z Nataša v službi ,samo da jaz bi menjala -bolj mi je bila všeč Tunizija kot Turčija (že zaradi podnebja)Vsekakor čudovit dopust in lepi izleti! 

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.6.2008 8:25:26   
staši
pardon NIKA V SLUŽBI!

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.6.2008 8:10:17   
*kinnie*
Midva sva bila v Monastirju-TA Scanes, z Relaxom, ime hotela se ne spomnim ( Chalimera Chiraz nekaj takega), pa niti ni pomembno, ker so ga zaradi pritožb že naslednje leto umaknili. Kaj naj rečem....meni ni bilo všeč. Plačali smo 3 izlete, edino jahanje kamel je bilo super doživetje.

Pri Tuniziji imam vedno občutek, da je ljudem ali zelo všeč ali pa totalno nezadovoljni, in kolikor sem se jaz pogovarjala, je 50-50. Je pa res, odvisno kaj pričakuješ od dopusta.

Ko smo šli zvečer v Monastir, nam je vodička rekla, da naj se držimo samo glavne  ulice, naj ne zahajamo v stranskeuser posted image ....kaj naj si potem človek misli. Še danes ne vem, ali je vodička pretiravala ali ne....

Ne glede na vse, bi jaz še šla, ampak verjetno v Hamamet in tudi razočarana ne bi bila zdaj, ko vem, kaj lahko dol pričakujem.

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.6.2008 9:53:07   
pikica36
mi smo bili lani  preko relaxa - sousse- blizu monastirja v hotelu skanes beach****. imeli smo AI, - zadovoljni z vsem. hrana ok, animacije čez cel dan... skratka same pohvale(kar se tiče hotela in okolice hotela) izven hotelskega naselja je pa druga zgodba.
denarja ne rabiš, če ne boš šla na kake izlete in če ne boš kupovala kakih spominkov. midva sva kupila spominke - za vsakega nekaj in vodno pipo, pa otrokoma "adidaske"in mislim da nisva porabila 200 e v celem tednu.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2008 0:15:48   
Tina Ana
Z 2-letno hcerkico sva bili konec maja v hotelu Regency v Hamammetu (lega priblizno na pol poti med Yasmin Hammametom in starim Hammametom z medino). Hotel je na plazi, vsi zelo prijazni, hrana dobra (imeli sva AI), najlepse pa je bilo, ker ima hotel ogromen, zelen, in v tistem casu bohotno cvetoc subtropski vrt. (Veliko hotelov, ki sem jih videla, so prave betonske puscave). S taksijem sva sli vsak dan malo do Yasmina ali do Hammameta, tudi do vile Sebastian, kjer je mednarodni kulturni center (okoli 5 TD ), in celo na organiziran celodnevni izlet v Tunis, Kartagino, Sidi Bou Said (cena 40 Eur). Bilo je super. Ni bilo se prevec vroce, nobene gnece, v hotelu razen naju nobenih Slovencev, malo Nemcev, v glavnem Francozi. Si pa mislim, da je poleti, ko je vrocina in gneca, bistveno drugace. Zato nacrtujeva nazaj v Tunizijo pozno jeseni. Lepo se imejte!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2008 7:45:07   
Elen
Bila 3 leta nazaj v Yasmin Hammametu 14 dni. Bilo zelo lepo. 

Kot so že predhodnice povedale, da se splača it v hotel s čimvečimi*. V Tuniziji moraš vedno eno* odvzet, da dobiš realno kategorijo.

Jaz osebno bi šla raje v Yasmin Hammamet kot v stari del Hammameta. V novem delu smo se brez problema sprehajali pozno ponoči, kar so v starem delu odsvetovali. Plaže so pa lepe povsod. In iz enega dela na drug del ni težko priti s taxi-ji. Zelo poceni prevozno sredstvo in še čakati ga ni potrebno.

(odgovor članu Tina Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.6.2008 19:17:54   
zoom zoom
Mi smo se v četrtek vrnili iz Yasminn Hammameta (hote 5*, AI) in imeli smo se super. Škoda samo, da je tako hitro minilo (naslednje leto bomo, če bodo finance dovoljevale, šli za 14 dni). Se pa splača it še na kakšne izlete, če jih vzameš pri domačinih, se da še malo barantat in jih dobiš tudi za ceneje kot pri agencijah.
Bilo je sicer zelo vroče, ampak se je dalo komot zdržat, pili smo pa ogromno.

(odgovor članu Elen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2008 8:31:35   
orhideja75
tudi mi planiramo Tunizijo-Djerbo za september. do sedaj smo dobili same pozitivne informacije. izbran imamo pa hotel s 4* in AI.
upam, da bomo zadovoljni.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?