|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tujina
13.4.2007 15:28:17   
Saša34
Imela sem že tri neuspešne IVF poskuse. Po tretjem poskusu sem kljub M zanosila, vendar je sledila abrazijauser posted image   Verejtno me čakajo samoplačniški poskusi. Baje je v tujini veliko bolj poceni, zato me zanima v kateri državi se najbolj splača?
Ali je katera že bila in ima mogoče kaj več izkušenj s tem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tujina
13.4.2007 17:10:59   
sarcy21
Jaz bom šla v Prago ker v Sloveniji kar nekaj časa čakaš na darovano moško celico z žensko celico je še huje. Zato sva se odločila za tujino Najtačneje Prago

Tukaj boš zvedela cene za Prago drugače so pa na tistem forumu tudi druge klinike v tujini

http://www.neplodnost.info/forum/viewtopic.php?t=4292&start=0

piše res tudi za darovano ampak to pač preskoči, nikoli ni preveč informacij

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Saša34)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2007 18:28:31   
bonci
Na najino srečo nama je uspelo v prvem poskusu IVF. In to "enkrat za dvakrat" - PDP je 15.10.07; dvojajčna dvojčka.
Problem je pri meni oziroma mojih celicah, tako da nama je G svetoval, da bi šla v Prago. Pa zaenkrat ne bo potrebno! Upam, da boste tudi druge kmalu user posted image  in da se nama vse izide OK! Vso srečo!!!

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2007 14:32:47   
Saša34
Naj se najprej zahvalim za vse odgovore...ste mi veliko pomagaleuser posted image ! Res je enkratno, ko ne veš več naprej, pa mi pomagate z odgovori! Nekaj me pa še zanima...koliko insemenacij je v primerjavi z IVF-om? Kolikor sem slišala je insemenacij več poskusov, kot IVF.
Seveda pa vsem želim vso srečo, ki vam je uspelouser posted image !

< Sporočilo je popravil Saša34 -- 15.4.2007 14:33:50 >

(odgovor članu bonci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2007 15:03:59   
Anonimen
Imaš 4 inseminacije in 4 ivf postopke, ko to izkoristiš imaš na voljo še samo samoplačniške postopke. Le ti so najcenejši v postojni oz pri dr. Rešu. Tujina ni res, da je cenejša, je vsekakor dražja. Slovenski pari gredo v tujino samo po darovalske celice, nekaj redkih parov živi v tujini, zato tudi opravljajo tam postopke. 

(odgovor članu Saša34)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2007 15:09:11   
Anonimen
Tole pa ne bo držalo.Ne hodijo samo po darovano celico,veliko jih gre tja tudi po moško seme,in to zaradi čakalnih vrst.Za moško seme v Pragi si hitro na vrsti,za ženske jajčece pa je čakalna doba od 3-9 mesecev,odvisno kako hitro najdejo primerno darovalko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2007 15:17:22   
Anonimen
Darovana celica je mišljeno tudi moška, ne samo ženska.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2007 15:26:39   
Anonimen
Sorry user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2007 21:25:40   
alpog
Vem, da hodijo tudi v Bratislavo. Če ne drugega, je precej bližja kot Praga.

(odgovor članu Saša34)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?