Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 10:53:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne:)-:)-:)-
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 10:54:26
|
|
|
|
tina.nika
|
Ne, mi pa pod prste gleda kaj tak zavzeto pišem.:)-
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 10:56:03
|
|
|
|
Taša
|
Nikoli ne odgovarja, sploh ne ve pod kaj sem prijavljena... se ne zanima -pravi, da so to babje čenče:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:!!!Ne more razumet, kako lahko kakšno stvar najprej razglasim na RR...
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 10:56:15
|
|
|
|
saba01
|
:sloncek:oj tudi moj rad gleda pod prste , odgovarjal pa še ni , no vsaj jaz ne vem za to:)-:)-:)-:)- lp,Sabina:sloncek:
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 10:56:28
|
|
|
|
Mina1
|
tudi moj pokuka in kaj napiše oz. se je že vključil v debato, jaz pa v:)-:)-:)- pa-pa Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 10:58:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj včasih pofirbca kaj pišem. Pa mi je vseeno, ker če lahko slišite ve, potem lahko tudi on!
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 10:59:27
|
|
|
|
Erdbeere
|
Moj možek tud kdaj kej prebere, da bi pa kej napisal pa mislim da se ni
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 11:01:26
|
|
|
|
TaRe*
|
Moj se ful dela,da ga ne zanima:)-,kao...ta TVOJ RR,kadar koli pa gre mimo,pa hitro men čez ramo pokuka...pa se mi ne zdi nič narobe,včasih bi mu še rada dala kakšno" pametno "za prebrat.:muca:
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 11:02:03
|
|
|
|
tinkamiška
|
Moj možek me vpraša, če je kaj novega, al pa včasih vpraša kaj pa pišem in malo pokuka zraven:)- Pisal pa ni, pa se mi zdi, da tudi nebo. Nikoli pa ne veš... Tinka
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 11:29:00
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ja včsi moja hči mal prečikera pa mi pravi kako smo otročji:)-,da pa kaj napiše nevrjamem al pa:zmeden: očka pa sploh ne zanima to:)
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 4.3.2005 11:39:03
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)- Moj je isti k tarin!;)
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 6.3.2005 18:10:23
|
|
|
|
Pupica
|
ja vendar le pod mojo taktirko:)- in le na privat pošto. Kadar imam preveč dela mi on na glas prebere jaz pa mu narekujem odgovor.:)-
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 6.3.2005 18:37:27
|
|
|
|
puncica
|
Ne, ker se mu zdi RR totalna bedarija in vse kar je s tem povezno. Ko mu kaj omenim, da je pa tako pisalo na RR in da je imela ena tako izkušnjo z RR-ja kr oči obrača in me začne **** "Ja potem pa sigurno drži, če je na RR pisal" Raj na svoje strojništvo hodi al kaj vem kam in je tam srečen:)-
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 6.3.2005 19:40:39
|
|
|
|
Annny
|
Moj je pa bolj flegma in sem vesela, da je tko:)-
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 6.3.2005 20:19:51
|
|
|
|
NinKa
|
Moj ima druge stvari za delat, ve da visim na RR ampak ne prebira nicesar, saj mu zvecer postelji tako ali tako veliko povem. Vcasih sicer kako temo prebere, ampak to na ta nacin, da mu posljem kak link za tocno temo in se tisto naceloma ne prebere, al pa tut, kaj pa vem. Ce bi pa odgovarjal na kaj pa naj ce ze hoce. Jaz mu ne branim. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
tudi vaši kdaj odgovarjajo na poste? 6.3.2005 20:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ker ne zna slovensko, pa tudi če bi, ne bi odgovarjal. Me pa večkrat vpraša, kaj sem zanimivega prebrala in na sprehodih mu marsikdaj pripovedujem, kaj vse se na RR dogaja in piše. Najbolj ga zanimajo teme o taščah :).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?