|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tudi nam ni uspelo
27.12.2006 19:11:23   
puhica13
Punce,
danes vam pišem z solzami na obrazu, saj sem zjutraj zopet naredila test in spet ni user posted image . Res je,da sem ga naredila 3. dni prezgodaj, vendar mi je v lekarni rekla naj vzamem test check it in da baje pokaže realno že 3. dni pred načrtovano user posted image . Ali ima katera s tem testom izkušnje. Ali je mogoče, da bi se zmotil. Malo mi je čudno, ker mi je že par dni malo slabo, prsi me bolijo kot sto vragov. Test sem šla preventivno delati zato, ker imamo novoletno praznovanje pred nami in se bojim, da če bi spila kakšen likerček, seveda za nazdravit, drugače ne pijem alkohola, da v primeru če bi bila noseča, lahko to škoduje otročičku. drugače se moram pa pohvalit in sem bistveno zmanjšala kajenje, oz. skoraj nehala, mogoče enega na dan ali pa še to ne.

Vsem želim lepe in prijetne praznike ter uspešno in srečno Novo leto 2007. Upam, da se bo vsem nam, tistim ki si želimo user posted image  leto 2007 naklonjeno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tudi nam ni uspelo
27.12.2006 19:18:43   
Katrin
Sem žalostna s teboj, pa vseeno... test se vendar dela po izostanku... zato držim pesti - vseeno user posted image

Četudi si noseča, ne bo nič hudega, če boš za novo leto nazdravila.

srečno, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2006 19:50:23   
Anonimen
Je čist mogoče da še nisi imela dost hormona.user posted image Ponovi test čez par dni če je še ne bo. Recmo 31.12.,mogoče boš pa dobila darilce za novo letouser posted image

Drugače ti pa kkšn likerček ne bo škodiluser posted image .

Pri nas je glih O tko da je pestro, sam za novo leto bom pa zihr nazdravla pa če se je kej prjel al pa neuser posted image . En kozarček penince pa sigurn ne škoduser posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2006 20:10:43   
sazi
Ne obupuj. Čez nekaj dni ponovi test.
Kar se pa pitja tiče - ne želim spodbujat pitja v nosečnosti, ampak čisto na začetku nosečnosti plod še ne dobiva hrane od tebe, ampak iz rumenega telesa - torej če boš malo nazdravila otročku ne bo škodovalo, pretiravati pa ni treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2006 20:18:11   
PikaNogavicka
Ravno danes sem se pregovarjala s svojim zdravnikom, glede tega kdaj narediti krvni test (to je seveda bolj zanesljivo kot katerikoli urin test)

No, on je mnenja, da nikakor ne prej kot 14 dni po ovulaciji. Pravi, ce je manj kot 14 dni po ovulaciji, lahko mislis da je -, pa je v resnici +.

On bo ze vedel, ker je pomagal naresti ogromno otrocickov.

Kdaj pa imas novoletno praznovanje? A danes al za novo leto? Ce je praznovanje kak drugi dan, potem lahko tisti dan ponovis test, pa je.

Vso sreco!!!!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2006 20:33:08   
klaja
Nekaj upanja ti je še ostalo, zato držim pesti!

(odgovor članu PikaNogavicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2006 21:55:37   
bskrle
3 dni pred? in ni? Logično da ni.
A se ti ne zdi, da prehitevaš in pretiravaš?
Verjamem, da si čustvena, da pričakuješ, da si občutljiva, ampak stvari pač ne moreš prehitevati.
Kozarec vina za novo leto ti ne bo škodil.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2006 21:59:34   
rija
Joj puhica....ne bit tako neučakana....kvariš si prelepe decembrske dneve....

Pa cmerit pred izostankom m je tudi noro.....oprosti, ampak tako je. Vse v življenju ima nek smisel....tudi 28 dnevni ciklus.....

Bo pa naslednji mesec, ali pet mesecev zatem, ali pa celo pet let.....a enkrat bo!

...vox populi...

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2006 22:13:15   
jooly
Kar na smeh mi gre, ko se spomnim, kolk tolarčkov sem pri prvem sončku "zmetala" v zdravstvo z nakupom takih in drugačnih baby check-ov.user posted image  Verjamem, da ima vsak dan 25 ur, ampak preko sebe ne gre. So nas pač tko skup sešraufal, da je za vsako stvar potreben čas. Sicer pa, pivce za živce pa za mlekuser posted image
držim pestke

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.12.2006 17:15:11   
puhica13
Hvala lepa za vse spodbudne besede.
danes sva se z mojim user posted image  odločila, da ne bova več prehitevala trenutkov in pustila času čas, in se poskusila čim manj obremenjevat s tem in uživala v praznovanju Novega leta drugo leto pa gremo novim zmagam naproti. Enkrat nam bo že ratalo, do takrat pa bova poskušala uživati drug ob drugemu.  

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.12.2006 17:59:59   
nicolina
Draga puhica,
ti se kar lepo sprosti in uživaj s svojim user posted image  in ne razmišljaj preveč o tem. Pa kakšen kozarček spij, ti ne bo nič škodil user posted image  user posted image .
Tako kot so punce že rekle, verjetno si delala test prehitro, saj vem, da si neučakana, tako kot vse me.
Počakaj par dni, pa boš vidla, če ti je usojeno, boš user posted image .
Držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu puhica13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?