|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tudi mi smo prezgodnji
11.2.2007 0:15:51   
saranika
Da se vam še jaz pridružim. Tudi jaz imam nedonošenko user posted image , rojeno avgusta 2006, v porodnišnici Ljubljana. Na svet je privekala v 30 tednu in lahko rečem, da je bila prava borka, čeprav nisva imeli problemov, razen s težo in velikostjo.
je mogoče še kera user posted image , ki je rodila avgusta ali septembra, da mal izmenjamo življenje user posted image doma. Ali pa kakšna user posted image , ki je že izkušena glede tega.

lpuser posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tudi mi smo prezgodnji
11.2.2007 0:40:15   
Marogica
Dobrodošla. Jaz sicer ne spadam med te, ki so rodile avgusta 2006, imajo pa svojo "čvekalnico".

Poglej malo
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1015313&mpage=68&key=avgustovke%2C2006

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tudi mi smo prezgodnji
11.2.2007 9:04:45   
anajmad
Lepo pozdravljena! Kdaj sta pa prišle domov? Midve z Ulo sva bile lani na EINT v LJ točno 78 dni. Kar dolga,toda zdržale sva.Na intezivni terapiji sva bile 45,potem ostale dneve na negi in potem še teden na odd.Nas je imela Dr. Cerarjeva. Res,ona je zlata vredna.Drugače doma sva se kr lovile. Mleko sem si izbrizgavala štiri mesece,nato pa smo šli na milumil. Ula je bila ob rojstvu težka 940g in dolga 35 cm. Njen najnižji padec teže je bil na 723g. Sedaj je stara 13 mesecev,koirigirano 10 mesecev. Lepo raste,pred kratkim je začela lepo sedeti in zadnjih par dni se plazi. kar pogumno,še več informacij pa boš izvedela na strani nedonošenčkov.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: tudi mi smo prezgodnji
11.2.2007 11:54:21   
BERNARDA ŽIGA
ŽIVJO! TUDI MI SMO HITELI, RODILI SMO SE  AVGUSTA 2006! MALCE SMO IMELI PROBLEMOV Z DIHANJEM, DRUGAČE PA NIČ KAJ POSEBNEGA! BILI SMO PRAVI LAKOTNIKI IN MOJ SONČEK BI SAMO JEDEL  IN  JEDEL ! V PORODNIŠNICI SMA BILA  EN  MESEC, MORAM PA POHVALIT DA SO ZA NAJO PRAV LEPO SKRBELI! LEP POZDRAV!

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: tudi mi smo prezgodnji
11.2.2007 12:23:27   
saranika
Domov sva prišle konec septembra. Na intenzivni sva ble en mesec. Tudi nas je imela dr. Cerarjeva.Tudi iz moje strani vse pohvale njej in ostalemu osebju. Anajmad v kerem tednu si pa ti rodila? Jaz sem 29 avgusta in tudi jaz sem si zbrizgavala mleko cca. 3 mesece pol pa smo se še malo dojile ob večerih in dodajale aptamil. Sam pri treh mesecih je po aptamilu ful bruhala tko da smo prešaltal na hipp, sedaj pa je vredu. Mi pa smo imeli ob rojstvu 1550 g in 42 cm. sedaj imamo dopolnjenih 5 mesecev, korigirano 3 mesece. Tudi mi smo že ful aktivni, se igramo, opazujemo okolico in se smejimo na ves glas.
Pozdravljena Bernarda Žiga, kako kej? Imate kej sonca na koroškem al tako turobo kot mi kle v LJ. Kaj mate še kej snega?

lp

(odgovor članu BERNARDA ŽIGA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: tudi mi smo prezgodnji
11.2.2007 12:38:43   
BERNARDA ŽIGA
LEPO POZDRAVLJENA SARANIKA! NA KOROŠKEM IMAMO LEPO SONČNO VREME, SNEGA PA JE NAM SKORAJDA ŽE ZMANJKALO!KAKO STE KAJ DRUGAČE?IN KAKO JE KAJ TVOJA
 DOJENČICA?


(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: tudi mi smo prezgodnji
11.2.2007 12:47:51   
saranika
Trenutno veselo spi in se redi, kokr pravjo. Pošlji malo sonca še nam ostalim. Kako pa kej tvoj sonček user posted image ? Kako ste kej spali to noč? Mi smo celo noč.
Sem ti poslala ZS.

lp

(odgovor članu BERNARDA ŽIGA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: tudi mi smo prezgodnji
12.2.2007 17:45:39   
anajmad
Jst sem Ulo rodila v 26. T,imam pa še eno nedonošenko doma,ki bo kmalu stara 13 let. Moja Pia je bila rojena v 34.T. Pa še posebnega angelčka imamo,ki nas čuva. Mojga preljubega sinčka Vida sem v letu 2004 rodila v 24. T. Živel in preživel jih je na EINT dva dni,potem je na našo veliko žalost preminul. Toda živi v naših srcih in bo živel večno. Veliko sreče in napredovanja želim vašim borcem.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: tudi mi smo prezgodnji
12.2.2007 21:27:06   
saranika
Koliko pa je Ula sedaj stara in koliko časa stabile na EINT? Čestitam, da si kljub temu vstrajala, verjetno so bili čisto drobčkani.Že moja, ki je imela 1550g in 42 cm je bila kar šok za pogledat. Če bi bila moja prva nedonošenček, bi me bilo zelo strah še enkrat zanosit. Tko sem pa Saro (3,5 let) rodila čist na rok, Nika pa je pač pohitela. Iz kje pa si?

lp

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: tudi mi smo prezgodnji
14.2.2007 21:21:41   
minabo
Še jaz se vam pridružujem. Rodila sem konec avgusta 2006 v Ljubljani in sva bili z Bernardo cimri v sobi. Miha je bil rojen v 30 tednu in 4/7 z nekaj komplikacijami na začetku.Na srečo se je vse uredilo. Zdaj je pa pravi sonček in smejček. Lepo se redi in raste.
Na EINT (kapo dol vsem) sva imela dr.Breganta-super zdravnik,ob komplikacijah je bila dežurna dr.Pogorelec, ki jo imam kar za najino zdravnico. Zelo se je zavzela in tudi meni lepo razložila vso situacijo.
Anajamad posebne pozdravčke tudi tebi in tvoji družini.

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: tudi mi smo prezgodnji
14.2.2007 21:53:16   
saranika
Pozdravljena Natalija pol si bila v porodnišnici tudi z mano in mojo Niko. Na koncu sva bili na EINT v sobi 8 skupaj z bernardo in potem tudi skupaj na oddelku z Žigatom in Niko. Seveda sva se potrudili, da sva skupaj zapustili tudi porodnišnico. Do kdaj sta bila pa vidva z Mihcem še na EINT in potem na oddelku skupaj? Lepo, da se je oglasila še ena socimra. Kako pa kej zdej napredujeta, ko sta doma?user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: tudi mi smo prezgodnji
15.2.2007 19:19:43   
minabo
Moram priznati,da sem najprej malo razmišljala katera si, zdaj pa vemuser posted image
Vi ste šli v soboto domov, jaz sem pa Miha v ponedeljek dobila gor in se preselila v vašo sobo. Domov sva potem šla v soboto, torej en teden za vami. Zdaj smo super, mali lepo napreduje, težav nima, hodiva na fizioterapijo zaradi stopalčk(je imel zaležana).Vi ste ok?

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: tudi mi smo prezgodnji
15.2.2007 20:09:37   
saranika
Mi smo zelo Ok. Sicer tudi mi hodimo v razvojno in na fizioterapijo, ker ma Nika desno simetrijo. Smo pa bli pri okolistu in je povedal, da je vse v redu. Sem pa tam srečala Jureta z mamico in očkom, ki je bil tudi v sobi 8 z nami in je zgledal tudi zelo v redu. Drugače pa hodimo veliko na sprehode saj v Ljubljani ni snega, smo bili pri Bernardi, da smo se malo posankali z starejšo user posted image . Moramo izkoristit lepe dneve dokler so še. Sem ugotovila, da nam je bila letošnja zima naklonjena, saj ni bilo nič hudega mraza. Kaj pa pri vas?

(odgovor članu minabo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: tudi mi smo prezgodnji
15.2.2007 21:19:49   
BERNARDA ŽIGA
ŽIVJO! SARANIKA IN NATALIJA! KAKO STE KAJ, ALI KAJ SPITE IN  KOLIKO KAJ POJESTE NA DAN! MI KAR VELIKO JEMO! VREME LETOS JE PA NAM RESNIČNO NAKLONJENO, PRINAS SPLOH NI VEČ SNEGA TAKO DA SMA LAHKO Z MOJIM SONČKOM KAR VELIKO ODZUNAJ!user posted image

(odgovor članu saranika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: tudi mi smo prezgodnji
15.2.2007 21:39:11   
saranika
Oj BERNARDAŽIGA, smo polni energije, spimo pa itak cele noči (trkam v les), dons ponoč se je zbudila le toliko da sem jo obrnila nazaj pravilno v posteljici, se je postavila pošrek, pol je pa že spala naprej, brez futra. Na dan pa pojemo že 170 ml. Ji je pa dons uspelo vržt dudo iz košare, še zdej ne vem kako.Najbrž ponesreči.Pa vi, kako kej koroška, je kej snega zapadlo zadne čase al sam dež?

(odgovor članu BERNARDA ŽIGA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?