|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 11:06:16   
tiktak
..in sicer se je 20.4. ob 22.08 rodila naša ELA, 3430 g, 51 cm, 35 cm.

Rodila sem v PO, kjer smo mi sprožili porod 6 dni po roku z EA (porodno izkušnjo vam napišem enkrat ob priliki);v glavnem:priporočam!! Drugače pa so babice in zdravniki ful prjazni.

V bolnici smo bile 9 dni, ker je imela mala kar hudo zletenco,zdaj pa se doma cartamo.Tudi dojenje je po začetnih težavah steklo.

Ela je zelo pridna punčka, prespi celo noč, le vmes jo ene dvakrat podojim.

Tiste, ki še čakate pa kar korajžno!
Lp, D&E
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 11:34:56   
total
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 11:58:20   
ciciban
:bravo:Cestitamo!:rozica:
Bo vasa na seznamu RD skupaj z naso!

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 12:02:36   
timi.
Čestitke!:bravo::bravo::bravo:

Mene pa še neki zanima, ker grem tudi jaz rodit v Postojno in sem tri dni čez rok, pa še vedno nič ne kaže na začetek poroda. Praviš, da so ti sprožili porod 6 dni po roku. Ali ga bodo potem tudi meni 6 dni po roku, ali je bilo kaj narobe? Prosim, prosim odgovori!

:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 12:15:24   
Gina

:bravo:Čestitke!:bravo:

Timi, jaz sem se jim šla pokazat par dni čez rok, pa ker sem bila odprta 3-4cm, so mi tudi kar naslednji dan sprožili. Držim pesti, da bi ga tudi tebi, ker je res zoprno čakat.

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 12:23:45   
timi.
Hej Gina!

Jaz hodim že od PDP-ja na preglede in to na dva dni, pa sem še popolnoma zaprta. A potem ne sprožijo, če nisi nič odprt? Sej ni tako hudo imeti trebuščka, saj meni ne. Vendar pa že vsi okoli mene skos morijo: ja kdaj pa bo, ja a še ni... to mi je pa že ful tečno.:metulj::metulj:

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 14:56:52   
Gina
Joj, timi, to pa ne vem. Po moje ti bodo kmalu sprožili, vsaj nisem še slišala, da bi v Postojni katera čakala 14 dni, tako kot je to v navadi drugje. Je pa super, če dobro prenašaš.:bravo: Jaz nisem, sem bila sitna ko strela, in sita trebuha in okornosti pa zabuhlosti. No, luštno je roditi, ko že komaj čakaš. Lep porod ti želim.:):):)

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 15:58:53   
timi.
Hvala Gina, ful si prijazna. Drži pesti! Pa enga lupčka za tvojga malčka.:metulj::metulj:

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tudi mi končno doma..
1.5.2005 19:35:50   
tiktak
Ne vem al obstaja v PO kako pravilo kdaj sprožijo porod, men so ga zato ker je doktor(dr. Tašev) kateremu sem hodila po roku na preglede delal pač tisti dan ( 6 dan po roku), naslednji dan pa ne.Pač kakšen dan več al pa manj. Sem pa bila odprta samo en centi, maternični vrat še nič zmehčan. Babica, ki me je pregledala in dala klistir, je rekla (to je bilo ob 8 h zjutraj), da ne ve če bom danes rodila. Pa so mi potem dali vse sorte umetnih popadkov kar je možno, pa smo le zvečer rodili. Tako da kar korajžno, nič bat! Držim pesti!

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tudi mi končno doma..
2.5.2005 14:29:57   
timi.
Hvala, Tiktak! Danes sem bila zopet na pregledu v Postojni (sem že 4 dni čez rok, pa spet nič odprta), pa so me hotli kr notr obdržat. Pa sem šla rajši še malo domov, ker niso nič omenjali, da bodo sprožili porod. Dr. je rekel, da bi bilo bolje, da sem tam pod nadzorom, vendar smo se dogovorili, da se vrnem v sredo (čez dva dni). Upam, da se me bodo takrat usmilili, da bi pa samo čakala v porodnišnici na popadke, se mi je pa zdelo brezveze, sem rajši doma, sploh ker so prazniki. Pozdravček, T.:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?