|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tud jest sem malček zmedena
16.6.2005 14:29:03   
buškica
Punce povejte kaj je to.

Včeraj sem si pridelala vnetje mehurja in peče kot hudič, danes pa sem ko sem šla lulat opazila krvab flekec na papirju. Ampak tekom dneva sem mislila da je menstruacija a o njej ni ne sluha ne duha. Kaj naj?
Včeraj mi je dal zdravnik primotren za vnetje mehurja. a nej še ginekologa pokličem?

Sej marsikaj vem ampak tle sem pa bosa.

čau:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.6.2005 14:32:36   
Magi*
hojla buškica! krvav flekec je lahko od vnetja mehurja. opazuje, če je tudi urin rdeče obarvan. vsaj pri meni je bilo tako. boli in peče pa kot :hudicek: primotren pa dokaj hitro pomaga, do takrat pa lahko vzameš še kaj proti bolečinam. ogromno tekočine pij, predvsem ursi čaja in počivaj.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2005 14:33:31   
petka
Jaz sem že expert pri vnetju mehurja. Se mi vname vsaj 4x na leto.

Ne vem sicer kaj je pri tebi vzrok krvavitve, jaz sem imela namreč skoraj vsakič pri vnetju mehurja tudi kri v urinu, ki pa je v 1-2 dneh jemanja Primotrena izginila.

Priporočam ti, da če boš imela krvavi flekec več kot 1 dan, se vrni k zdravniku, vnetje mehurja se ti lahko namreč razširi na ledvica.

Lahko pa je seveda tudi kaj drugega...??? :zmeden:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2005 14:57:10   
buškica
Ja jest sem pa mislila da je že menstra, pa sem se očitno zmotila. JA pa mal me glava boli po teh tabletah.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2005 15:59:18   
girly
ja, ta kri bo od vnetja mehurja, premalo piješ...daj, skuhaj si še ursi čaj, to pomaga, da ledvice več delajo, posledično se mehur pogosteje polni in pogosteje odvajaš vodo. sjupaj s primotrenom boš v nekaj dneh ok

srečno :rozica:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2005 16:09:28   
baguSka
Buškica tableta so kar močne in če te po njih boli glava je sam še razlog več da premalo piješ. Še enkrat: pij, pij in še enkrat pij!!! Kot pravijo druge: ursji čaj je tanartabol.;)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2005 16:10:29   
baguSka
Aja če je bla kri pomešana z urinom potem je to posledica mehurnega vnetja. Če je pa iz nožnice, potem pa že veš o čem ponavadi debatiramo na tem forumu.;)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.6.2005 7:41:25   
buškica
Mislim da je ta obcija da je to posledica mehurnega vnetja, in da se z nevzdržnohitrostjo približuje tudi packa M:hudicek:. Hvala za hitre odgovore.

lp

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Datum poroda
xtinchy

Ali ste rodile:

pred predvidenim datumom poroda (46%)

na dan predvidenega poroda (12%)

po predvidenem datumu poroda (34%)

v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (8%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!