|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trojček
2.12.2007 9:19:13   
Anonimen
Jaz imam tako grozno veliko željo, za katero pa nevem ali mi jo bo kdaj uspelo izpolniti si, ali ne! Rada bi sexala z dvema moškimauser posted image user posted image -za začetek. Lahko bi bili tudi trije ali več.
Ampak moj partner niti slišat noče o tem, ko sem mu malo omenila. Rada bi šla v kak swinger klub.
Kaj nebi bilo to božansko? Enega spredaj, enega odzadaj!!!user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trojček
2.12.2007 9:38:38   
Maleal
Ja pol pa uresniči željo,kaj še čakaš,da te prej mine?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 11:27:41   
nuala
Po pravici povedano se meni to ravno ne zdi nekaj božanskega.

Ampak ljudje smo različni, jaz bi tudi rada kupila še enega psa, čeprav enega že imam.

Zato punca, kar v akcijo, ali pa naj partner uporabi kaj domišljije in pripomočkov. Al pa naj prjatle na pomoč pokliče.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 12:03:20   
Anonimen
Saj pripomočke imava, ampak to ni to!!!! Da bi kakemu prijatlu reko, pa tudi ne, ker bi mi raje luliko dol zašil!!!!!!

(odgovor članu nuala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 13:53:08   
lelaval
Jaz nimam takšne želje. Se mi zdi, da sem intimna lahko le z enim naenkrat - pa še to morajo bit obojestranska čustva, ne pa le nek sex.
Če pa ti paše - izpolni si željo,samo očitno jo boš morala z 2 (brez tvojega sedanjega partnerja - pa še to, da nikoli ne bo vedel, sicer bo takoj postal bivši).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 18:01:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj pripomočke imava, ampak to ni to!!!! Da bi kakemu prijatlu reko, pa tudi ne, ker bi mi raje luliko dol zašil!!!!!!
         potem pa to naredi anonimno ,pa je stvar rešena .Če le imaš željo si jo izpolni.Samo da ne boš pol razočarana....-posle ****nja nema kajanja .!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 20:19:52   
najina pikica*
uf ja tut jst sm za marsikaj božanskega.....no tale tvoja želja pa se mi glih ne zdi božanska....pa vseeno....
....če tvoj ni za ti edino preostane,če imaš res tako veliko željo,da  poizkusiš anonimno....drži pa da posle j.....  je pa velikokrat to vredno,mar ne user posted image  user posted image
veliko užitka ti želim!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 21:12:39   
Čupka
Če sta za takšen "podvig" oba partnerja, ne vidim nobenih ovir.
Seks v troje ni več nič neobičajnega in se prakticira več, kot bi si marsikdo mislil.
Pri vama pa je seveda ovira precejšnja, saj tvoj ljubi ni zato. Če boš vztrajala in ga silila v nekaj do česar mu ni se vama zna kaj hitro zalomit. Četudi bo mogoče v končni fazi v to privolil zaradi tega, da te osreči, da ti izpolni željo.....
Ko se spuščaš v svet takšnih igric moraš imeti stvari v glavi precej popucane. Zveza mora biti trdna, oba partnerja morata biti sigurna vase in absolutno morata biti oba prezpogojno za.
Če ni tako, raje odmisli vse skupj in ostani pri fantazijah, ki znajo biti precej bolj dražljive, kot če jih dejansko izživiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.12.2007 14:13:47   
devo
Ti sam piš. Se je za zment user posted image

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.12.2007 15:22:37   
Anonimen
no evo ,pa se javlja en kandidat.Samo bolje ,da tvoj ne bere tega.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2007 14:09:49   
devo
Če ma punca željo. Kaj pa potem ne bi? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2007 18:49:23   
cindy
Pazi da te ne bo nato drugi ticek bolj zanimal kot tvoj. Mogoce mu ne sede da bi gledal se enega deca zraven kaj pa babo mogoce bo on zato pa ti ne bos.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2007 10:12:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: devo

Če ma punca željo. Kaj pa potem ne bi? user posted image user posted image user posted image
     pol pa navali...Sm do zdej sta že kej poštimala ,a ne?user posted image

(odgovor članu devo)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2007 10:33:06   
natalia
zanimivo.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.12.2007 21:17:37   
devo
He se noče javt. user posted image  Cvika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2007 21:44:10   
Anonimen
Jaz imam tako grozno veliko željo, za katero pa nevem ali mi jo bo kdaj uspelo izpolniti si, ali ne! Rada bi sexala z dvema moškima -za začetek. Lahko bi bili tudi trije ali več.

Me zanima.. ce si se partnerja malo navelicala?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2007 23:31:09   
Anonimen
Jaz pa mislim da s tvoje strani ni ljubezen ni tako močna kot s partnerjeve. Meni kaj takega še v sanjah na pamet ne pade, ker pri partnerju dobim vse in še več kot pa potrebujem. Pri tebi pa očitno ni tak. Kak pa bi se ti počutla če bi partner izrazil željo z tabo in še eno punco???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
11.12.2007 10:51:56   
tanikaa
Kam gre ta svet.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.12.2007 12:22:57   
Mešamdrek
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kam gre ta svet.

V swinger klube.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.12.2007 12:33:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
11.12.2007 14:31:28   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Kam gre ta svet.

V swinger klube.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jesus. A bomo morali vsi iti user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Mešamdrek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.12.2007 16:33:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

Jaz pa mislim da s tvoje strani ni ljubezen ni tako močna kot s partnerjeve. Meni kaj takega še v sanjah na pamet ne pade, ker pri partnerju dobim vse in še več kot pa potrebujem. Pri tebi pa očitno ni tak. Kak pa bi se ti počutla če bi partner izrazil željo z tabo in še eno punco???user posted image

se javljam. Če partner predlaga še eno punco???   Ja kaj bi čakal, pripelje jo naj. Lahko bi tudi z parom, samo partner user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.12.2007 20:46:10   
Anonimen
hmuser posted image  pa ti ljubiš svojega partnerja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
18.12.2007 12:01:52   
mashika78
Meni pa se to ne zdi, da je ravno 'nezainteresiranje' za svojega parnterja.. pa zakaj bi morala biti nenormalna, če razmišlja o tem.
Pa saj to ni več tak tabu no..

Jaz sem tudi že razmišljala o tem, tudi s partnerjem se večkrat pogovarjava.. morda bova enkrat pa tudi to naredila, imava pa željo.. in to v obeh variantah.

Pa to ne pomeni, da se ne marava več ali da sva izgubila interes drug do drugega.. če je nekaj drugačnega, še ne pomeni, da je narobe???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.12.2007 12:19:36   
gregstrx
Se podpišem. Bravo.
Problem je v tem, da moraš dobro razčistit kaj želiš od tega imet in kaj si sposoben"požret" user posted image  ali pač ne user posted image .

(odgovor članu mashika78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?