|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trma :(
6.1.2008 18:44:17   
mala maja
našega 6 letnika pošteno daje trma. Meni bo en dan počil film in se bojim da ga bom resno čez rituser posted image
Sej se poskušam umirt, se zaprav v WC(diham, štejem) da pridem ven pomirjena, da se lahko pomeniva.

Ampak je vseeno čedalje hujšeuser posted image  Naprimer:
- kar sredi kosila vstane od mize in se začne držat, zbijat z vrati, pluvat....
-se igra pa kar naenkrat mu ni nič prav in začne metati igrače po sobi
-v trgovini je vse lepo in prav dokler se kar ne napredne in stoji na mestu in se ne premakne centimetra pa trmaruser posted image
-zvečer se sleče in lepo poravna oblačila(vsaj edenuser posted image  v družini) in zjutraj se noče oblečti. Pa sploh ne spregovori kaj je narobe(narobe je pa to da recimo hoče drug pulover). Včasih zmečem celo omaro, da ga uspem prepričat naj se obleče. user posted image user posted image

nekje sem slišala da je prehodno, da je pač ena taka trma pri dveh letih in ena okoli 6 leta. Je to res? Bo spolh kdaj minila, ker ta večji ni imel takih izpadov.

Aja v šoli nimamo nobenih problemov z njim. Tudi nalogo naredi takoj po pouku.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trma :(
6.1.2008 19:14:55   
Primoza
Pokomentiral bom samo tisto o oblačenju:

a da bi si pa kar sam premetal omaro in našel želene stvari pa ne gre?

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
6.1.2008 19:28:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2008 19:53:53   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: Primoza RR

Pokomentiral bom samo tisto o oblačenju:

a da bi si pa kar sam premetal omaro in našel želene stvari pa ne gre?

sej vem da se čudno sliši da mu pač strežem in skačem okoli njega. pa ne vedno, samo kadar se nam kam mudi pa sigurnouser posted image . drugače pa je lahko zaradi tega tudi do treh popoldan v postelji in pižamiuser posted image

sivkamivka a s tem misliš staro dobro vegeto al pa začinko(kar ti je ljubše)

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2008 21:08:07   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: mala maja

našega 6 letnika pošteno daje trma. Meni bo en dan počil film in se bojim da ga bom resno čez rituser posted image
Sej se poskušam umirt, se zaprav v WC(diham, štejem) da pridem ven pomirjena, da se lahko pomeniva.

Ampak je vseeno čedalje hujšeuser posted image  Naprimer:
- kar sredi kosila vstane od mize in se začne držat, zbijat z vrati, pluvat.... poslala bi ga iz jedilnice, ker pri jedi želim mir, h kosilu se lahko vrne, če je pomirjen - drugače pač naj bo lačen!
-se igra pa kar naenkrat mu ni nič prav in začne metati igrače po sobi.... v tistem momentu bi igrača pristala v smeteh....ali pa bi jo odstranila iz igralnice za vsaj 1. mesec
-v trgovini je vse lepo in prav dokler se kar ne napredne in stoji na mestu in se ne premakne centimetra pa trmaruser posted image ..... pred trgovino se zmenita kaj bosta kupovala, v trgovini pa ni več trmarjenja. Če vseeno trmari pa sledi doma pogovor
-zvečer se sleče in lepo poravna oblačila(vsaj edenuser posted image  v družini) in zjutraj se noče oblečti. Pa sploh ne spregovori kaj je narobe(narobe je pa to da recimo hoče drug pulover). Včasih zmečem celo omaro, da ga uspem prepričat naj se obleče. user posted image user posted image .... sam naj si vsak večer pripravi kaj bo oblekel, zjutraj pa ni več zmišljevanja

nekje sem slišala da je prehodno, da je pač ena taka trma pri dveh letih in ena okoli 6 leta. Je to res? Bo spolh kdaj minila, ker ta večji ni imel takih izpadov.

Aja v šoli nimamo nobenih problemov z njim. Tudi nalogo naredi takoj po pouku.

Po moje zadeva ni nastala čez noč.  Bodi vztrajna, odločna. In če omeniš kazen naj bo takšna, ki jo lahko izvedeš.... in jo tudi daj, če drugače ni učinka.

Vs ebo ok....samo vztrajaj! Srečnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2008 21:27:17   
piščanc
če bi naša tavelka to počela (pljuvanje, zbijanje) bi me kap. mali je pa že druga zgodba, njegova trma je vsak dan večja.

je pa res, da je tavelka (7 let) ob vstopu v šolo tudi potrebovala malo tršo roko, ker se je precej osamosvojila. smo pa to rešili z nagradami (ali podkupovanjem, kakorkoli hočete) - denar za njeno porabo, izleti, risanke, ipd. sicer vsak dan presenečata, ampak nekako gre.

me pa res skrbi, kaj bo ko bo mali 6 let star, če ga že zdaj ne spravim iz igrišča (današnja zgodba).

iz malega zraste veliko

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 18:13:27   
mala maja
- kar sredi kosila vstane od mize in se začne držat, zbijat z vrati, pluvat.... poslala bi ga iz jedilnice, ker pri jedi želim mir, h kosilu se lahko vrne, če je pomirjen - drugače pač naj bo lačen! točno to naredimo amapk če pa se dogaja to več dni me pa že pošteno skrbi, ker nič ne je že tako in tako je suhec
-se igra pa kar naenkrat mu ni nič prav in začne metati igrače po sobi.... v tistem momentu bi igrača pristala v smeteh....ali pa bi jo odstranila iz igralnice za vsaj 1. mesec če bi mi to uspelo bi bilo super, ampak potlej poslušam jok drugih dveh
-v trgovini je vse lepo in prav dokler se kar ne napredne in stoji na mestu in se ne premakne centimetra pa trmaruser posted image ..... pred trgovino se zmenita kaj bosta kupovala, v trgovini pa ni več trmarjenja. Če vseeno trmari pa sledi doma pogovor ma sej ni problem da se kuja ker nič ne dobi. Kar na lepem se začne držat in trmart. In če začn trmarit potlej še tistega kar bi drugače dobil ne dobi
-zvečer se sleče in lepo poravna oblačila(vsaj edenuser posted image  v družini) in zjutraj se noče oblečti. Pa sploh ne spregovori kaj je narobe(narobe je pa to da recimo hoče drug pulover). Včasih zmečem celo omaro, da ga uspem prepričat naj se obleče. user posted image user posted image .... sam naj si vsak večer pripravi kaj bo oblekel, zjutraj pa ni več zmišljevanja tudi če to naredimo ni nič bolje, zjutrej je vse po starem. No mogoče bi morali biti bolj vstrajni.

evo smo res brezupni primeruser posted image user posted image , danes se je cele 20 minut jokal ker zjutraj ni našel bunde, ker jo je prejšni večer pustil pri tašči.user posted image  
pa kar naprej nekej upije pa iziva. Pošteno mi gre tole že na živce.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?