|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trije otroci???
12.7.2007 22:49:27   
Anonimen
user posted image Ne vem kako naj napišem svojo zgodbo, in sicer imava dva otroka,en je star 10let drugi pa 3leta. Želja pa je še za enega, problem pa je v tem da je mene ful strah kako bi preživeli, ker včasih pridejo tudi finančni problemi.
Vprašanje imam za mamice ki imajo tri otroke. ali je še kaj težje živeti če je še en član več?user posted image

Kako preživite ali imate dovolj visoke dohodke??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: trije otroci???
12.7.2007 23:00:58   
vesna fž
Hja finančno nam še zaenkrat zneseuser posted image upam da tako ostane(mi imamo sicer majnšo razliko 4 leta, 2 leti in pa najmlajši 2 meseca), si pa odkrito ne znam predstavljet kakšen bo strošek ko grejo vsi trije v šolo in potem še vsak na svoje dejavnosti. to bo pa kar pestro ker bomo vse imeli x3user posted image ampak bomo že kako ane?user posted image
Zelo sma si jih želela in mi ni žal da sma se tako odločila,ker sej veš če gledaš finance bi imeli vsi vrjetno samo enega tako da... imejte ker je res super in sploh če imata željo - jst upam da enkrat kupima večje stanovanje- zdasj imamo 70m2-,ker pol bi se jat odločla še za enegauser posted image ful si želim imeli veliko otrok.Samo tuki v tem stanovanju to ni mogoče ker še tako si bojo morali deliti eno sobo vsi 3je.
Dobiš pa od države vsako leto 350€ user posted image (še za čokoladico ne vsak dan-amapk bolje to kot nič)

Tako da če je želja pol kar v akcijo - je pa 3 otrok najbolj pridenuser posted image vsaj pri nas-včasih se mi zdi kot da ga ni ker skos spi in je!!

No upam da sem ti kaj pomagala

Lp Vesna

<
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.7.2007 23:14:45   
mala maja
mi imamo tri fante 10 - 6 -2 leti. Ne vem se mi zdi da bo letos finančno vasj malo boljše ker ne bo vrtca za plačevat. Knjege me bodo prišle za oba 300 € (z vsemi potrebščinami)

kako se življenje spremeni.
meni se je veliko, nimam več toliko časa zase, včasih je treba malo pogledat kam daš denar, če greš v trgovino je treba kupit vsem trem in ne samo dvemauser posted image user posted image , izgubila sem kar nekaj kolegic zaradi tekga ker sem se jim zdela neumna.......... amapk mi ni žal za nič na svetu da smo pikico malo obdržali (namreč bila sem naročena za splav, prav zaradi starhu kako bomo finančno in psihično.... amapk nisem mogla)
Mogoče je pri nas malo lažje ker so sami fantje (mislim na opremo, kolesa, oblačila, smučarko opremo). Čevlje kupujemo vsako sezono nove za vse tri, ker so enostavno tako zguleni da se ne da ponosit en za drugim.

Najin navečji strošek je bil avto. Pa še to samo za to ker še nisva izplačala ravo tistega, ki sva ga dve leti prej vzela. Namreč kupila sva 206 karavana in ko smo se vsi trije napokali notri smo bili ko sardelce in je bila že vprašljiva varnost, tako sva se odločila za nakup enoprostorca in to novega, da bo potelj vsaj nekaj časa mir(trkam 100 na uro)

Jaz delam po 4 ure mož ma obrt. Finančno nam kar gre no. Ni za jamrat, čeprav če obe plai dam supej dobimo ven malo več kot 1200€. Je pa tako da včasih kakšno položnico zadržim, če vem da bo imel moj kaj več dela in potlej plačam.

Če povem po pravici me mika še en user posted image user posted image user posted image user posted image , da ne goveorim o možeku, ki je čist nor na to da bi mel še enega. amapk trenutno nimamo možnosti za to.user posted image  Mogoče čez kašne dve tri leta.user posted image user posted image Prvo se moramo preselit in zrihtat stanovanje, ker sedaj živimo nad delavnico in to me počasi že ubijauser posted image

tko da če sta oba za to GO FOR ITuser posted image user posted image user posted image

aja pri nas je pa tretji največji user posted image  od vseh. je tolk živahen da ga komaj lovimo in krotimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna fž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2007 6:50:06   
Anonimen
Jaz imam trenutno tudi dva, eden bo ravnokar 3 eden pa mesec pred njim4 leta. Pa si zeloooo želim še enega (ali več!). Finančno pri nas ni nobenih pomislekov (nam gre še predobro), ampak moj ni čist prepričan, da bi imel še enega.user posted image  Itak več ali manj jaz vse naredim doma, ima pa otroke ful rad in se kar velik ukvarja z njima... Kakšna ideja, kako naj ga prepričam... Se mi zdi, da jaz ne bom nikoli mogla pozabit na to, pa me bo skos neki žgečkal tam notr, če ne bomo imeli nobenega več.... Sem včasih fulll žalostna, ker se nisem o tem prej z njim zmenila, pa sploh ne bi bilo dilem.....
Kakšen predlog, nasvet?
Lp
A.J.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2007 16:09:28   
sasa78
"Trije? k se ti je čist odtrgalo?!" TAK JE BIL KOMENTAR MOJEGA MOŽA.

PA DA TE KAP.
PO POGOVORU  - K SMO GA MELI V MAJU IN JUNIJU PA BI LAHKO BLO - AMPAK DRUGO LETO ALI PA ŠE KASNEJE.

FINANČNO NI PROBLEMA JIH IMAM LAHKO 10, AMPAK IMAVA TAKE SLUŽBE DA BREZ BABIC NE BI ŠLO.

PA BOMO VIDL KAJ BOMO. žELJA JE VELIKA. NO SEDAJ SEM SE KAR SKULIRALA. KAR BO PA BO, SEJ IMAM DOMA ŽE 2 SONČKA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?