|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tricikel z ročajem
3.3.2010 8:44:59   
PC Baby
Babi že sprašuje kaj naj kupi našemu malčku za 1.rojstni dan. Pomislila sem na tisti tricikel z ročajem, ki ga porivaš, ampak ne vem a je to že aktualno za enoletnika, ali je boljše poganjalca kupit pa mal pozneje?

< Sporočilo je popravil PC Baby -- 3.3.2010 8:45:27 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tricikel z ročajem
3.3.2010 10:08:30   
Anonimen
kupila sem ga svojemu mulčku ravno za 1. rojstni dan in se je super obnesel namesto vozička.
poganjalčka je imel pa že prej.

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2010 10:12:39   
Anonimen
Tudi naša ga ima in se zelo rada vozi z njem.user posted image Dobila pa ga je tudi za 1.rojstni dan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2010 10:13:32   
Anonimen
Ja pa poganjalčka ima tudi zelo rada.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2010 12:30:59   
Hope2
Če nima poganjalca, bi raje poganjalca. Tile tricikli so meni osebno mimo, hvala bogu, da jih tudi naše dete ne mara. Poganjalček pa je zakon in vse kar lahko poriva in je z njimi aktiven. S triciklom 1 letni otrok ni aktiven, sedi kot v vozičku

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2010 13:07:39   
živa
Pri nas se je res obnesel; odnesel nam je ohoho nošenja in nam omogočil daljše sprehode. Mala dva sta se vozila na njem non-stop, v bistvu smo ga res imeli namesto vozička. Poganjalček je meni za okrog doma ali na igrišče, za sprehod ali če hočeš kam priti je pa tricikel odličen. Jaz ga res priporočam. Moj prvi je potem pri kakih 2,5 letih začel tudi goniti tricikel; mu je bilo kar težko, ampak smo ga spodbujali in ko smo mu pri dobrih treh letih kupili kolo, ga poganja brez težav.

Lp,

živa

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2010 14:26:09   
Najaa
Nam je služil kako leto in pol, ampak takrat res na polno. Poganjalček ni bil pri starejši nikoli tako popularen, s triciklom se je pa rada vozila. Nadomeščal nam je voziček, saj smo ga povsod imeli s sabo. Tako da jaz bi raje tricikel. Tudi zdaj za drugo hčerko ga že imamo v planu, ker je prvi šel h rakom žvižgat in je treba novega kupit. user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.3.2010 8:54:45   
livia
Če mene vprašaš oboje.
Poganjalček je za pred hišo, v dnevni, ... da je otrok malo aktiven, kolo smo pa mi rabili namesto vozička, če sva šli v trgovino, na igrišče,... Oboje se je obneslo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.3.2010 11:49:45   
Tašana
Kako pa zgleda poganjalec za eno leto starega ... si ne predstavljam ... a je to isto kot Likeabike? http://kokua-slovenija.blogspot.com/

Mi smo zdajle spomladi ravno med odločitvijo ali kupiti tak tricikel, ki ga poganjaš, ker ko bo zadosti stara za tegale Likeabike bo že jesen.

Zdaj je stara 18 mesecev. Torej kaj kupiti ... nekaj pa biz agotovo imeli.
Voziček je že vsem odveč.
Zelo rada že raziskuje sama, hojo tudi že zelo dobro obvlada. Teče, bremza, poskoči, gre v rikverc :)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.3.2010 22:56:19   
polma
Jaz lahko  pohvalim tale poganjelec  zato, ker je visok, ni na tleh kot ostali poganjalci za majhne (razni avti...), skratka je neke vrste "predpoganjalec" pred likeabikom, recimo. Naš 21m fant se zaganja z njim po klancu gor, pa dol, sam ga dvigne na pločnik, obvlada ga v nulo, kupila sem mu ga pa pri 15m. Do takrat sem ga porivala na triciklu z ročajem. Zdaj dobi poganjalca-kolo.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188654

Je ožji in višji od nizkih pooganjalčkov, tako da otrok lovi ravnotežje, s celim telesom se razgibava. Ima pa eno veliko slabost-kolesa so plastična, zato po pesku ne gre nikamor.

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2010 22:49:37   
Anonimen
Naši smo pri 9ih mesecih kupili poganjalec podoben temule: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169657 Pogruntala ga je po 2h dneh in po enem tednu že šibala ko raketa po stanovanju . Se je res super obnesel in še zdaj je v uporabi. Sedaj pri 15ih mesecih je pa dobila tale tricikel: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197469 pa moram rečt da mi je mimo ... poganjat ga še ne more, tako da je recimo samo za na sprehode, ko se naveliča hodit ... samo jaz namesto njega raje voziček vzemem, ker ga je ful lažje vozit, kot pa tricikel. 

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......