Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 12:26:11
|
|
|
|
romta
|
V pikapolonici imajo sedaj kolo brez pedal, kar mislim da bi blo za tvojega že primerno. pojdi pogledat. ker za navadni poganjavček bo kmalu prevelik...
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 12:57:15
|
|
|
|
trdozimc
|
Jan je bil star dve leti in dva meseca, ko je pogruntal kako se goni - ima tak trikolesnik (prav kolo na pedale ampak trikolesno). Od takrat je poganjavček precej zapostavljen.
|
|
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 13:40:40
|
|
|
|
ana b
|
Naš tavelik je svoj tricikel gonil kot poganjavčka dokler ga ni prerasel
|
|
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 13:52:30
|
|
|
|
Mišni
|
Poganjalca mu kupi, za tricikel je že premajhen. Bo itak kmalu potreboval pravo kolo.
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 13:54:47
|
|
|
|
kofetek2010
|
Naša 2,5 letnica je ravno danes dobila novo kolo - tako čist tapravo 12 colsko s pomožnimi koleščki. Tricikel je romal dalje, s poganjalcem pa se samo po stanovanju prevaža.
|
|
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 13:55:49
|
|
|
|
pety78
|
Tale je odličen. link Naš ga je začel poganjati pri 2,5 letih. Mogoče bi že prej, ampak je bila zima...
< Sporočilo je popravil shorty -- 26.6.2008 22:33:37 >
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 14:03:50
|
|
|
|
trdozimc
|
ja pety naš ima tega in obvlada
|
|
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 14:49:36
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Naša 2,5 letnica je ravno danes dobila novo kolo - tako čist tapravo 12 colsko s pomožnimi koleščki. Tricikel je romal dalje, s poganjalcem pa se samo po stanovanju prevaža. naša ima tega:
< Sporočilo je popravil shorty -- 26.6.2008 22:34:00 >
|
|
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 15:32:33
|
|
|
|
mayci
|
Jaz mu novega tricikla ne bi kupovala, raje tisto kolo brez pedal, ki je meni osebno super! Ima mali tako ravnotežje, odkar se z njim vozi, da samo gledam. Že ogromno metrov prepelje z dvignjenimi nogami, se pravi da vozi kolo brez pomožnih koleščkov. Poganjalca-avto ima pa tudi naš samo za po stanovanju dirkat.
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 24.6.2008 15:58:20
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Naša 2,5 letnica je ravno danes dobila novo kolo - tako čist tapravo 12 colsko s pomožnimi koleščki. Tricikel je romal dalje, s poganjalcem pa se samo po stanovanju prevaža. naša ima tega: Naš je dobil tole kolo za 2 rojstni dan (no v oranžni barvi ) in je tako jpogruntal kako se ga pelje. Sedaj prevozi že celo Vrhniko brez problema. Za tricikle pa sem slišala da jih je težje poganjati kot kolo... Sem pa jaz kolebalča med tem triciklom in kolesom. Na koncu sem se odločila za kolo in mislim da je bila naša odločitev prava (za na seveda)...
< Sporočilo je popravil shorty -- 26.6.2008 22:34:34 >
|
|
RE: tricikel ali poganjalec? 26.6.2008 8:48:33
|
|
|
|
PIRANJA
|
Se podpišem pod anitaz: Mi ga imamo tudi in je zakon!!! Svetujem ti investicijo v to, preberi si, zakaj ga tako svetujejo....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?